Jump to content

potrzebne 20 motorow ....

motopiratek
 Share

Recommended Posts

jesli moj czarrrny mat nie straszny na czolowke - moge sie pisac, tylko czolowke czego ??

nie straszny-wrecz idealny ;)

bedzie krecona czolowka do filmu 100dniowkowego :D

juz wiem ze to ma wygladac w ten sposob:

20 motocyli z pasazerkami stoja na placu malgorzatki.... zaczyna sie akcja :D jedziemy...(gdzies w malo ruchliwe miejsce) tam chlopaki robia nam bramke samochodami i odbijaja dziewczyny ;) ) Nas narazie tylko ten scenariusz interesuje :D jako ciekawostke powiem ze dziewczyny beda ubrane w sukienki :P

super! :D dzieki chlopaki :) tylko jest Nas 4.... a potrzeba 20.. :crossy:

o dokladnym terminie poinformuje forum :) jeszcze ja musze sobie jakiies motor zastepczy zalatwic :D swojego chwilowo nie mam...

PS: styka-zaslona dymna chyba sie przyda ;)

:)

panowie trochę mi to nie pasuje, jak to tak może być ze jakieś puszkowce będą odbierać panienki motonitom :icon_idea: które pewnie na całej 100dniówce nie będą się tak dobrze bawić jak podczas tego krótkiego(a może i niekrótkiego :icon_idea: ) przejazdu jako plecycki, tzn plecacki ;) :crossy:

bo jakby nie było to przy takim scenariuszu "odbijania towarzyszek" morał będzie taki że motonici to miętczaki :icon_idea:

z ciekawości takie pytanie, jakimi puszkami będą "odbijać" dziewczyny maturzyści motórzystom ;) :icon_idea:

a swoją drogą jak się uzbiera te 20 sportów to z przyjemnością na to popatrzę :icon_idea: jak w sezonie jest problem zebrać 15 maszyn, niekoniecznie sportów :icon_idea:

a Ty Karlo się tak nie zniechęcaj, zrobimy Ci na sztukę owiewkę z tektury i będziesz objeżdżał sporty lepiej niż dotychczas :icon_idea:

Edited by Jupik

motórzysta jest szalony ........ nie pozwoli sobie odebrać panny ;) popierwam Jupika,a czy jesteście w stanie zebrac tyle moto to nie wiem jak to u was z organizacja jest, poza tym w te piekne listopadowe dni jak sie trafi zimny dzien to panienniki na motórach w spodnicy to sobie przeziębia .........

Edited by lim3

a może lepiej tak by było jada chłopaki puszkami, motóry ich wyprzedzają, robimy bramkę motórami i odbijamy dziewczyny :( to będzie już bardziej możliwe i może znajdą się chętni :lalag:

Edited by lim3