Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 O widzę, że się spotkamy gdzieś na trasie. Podobnie planuję z kumplem wyruszyć. pozdro Peterek my lecimy grupą "jajek" czyli roznej maści GSXFów oraz jedna Yamaha r6 więc zapewne poznasz :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Może forumowe spotkanie? ;> Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Również dość prężna grupa odemnie sie wybiera. My lecimy około godz. 9:30 z Koluszek, przez Tomaszów. Zapewne zaparkujemy na skrajnym chodniku od strony alei, mam forumową naklejkę na lusterku od Bandita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jeśli ktoś chce się podczepić, to będziemy ok. 8:15-30 na stacji "Bliska" w miejscowości Kołbiel, przy rondku. Zamierzamy być na miejscu ok. 11-tej, z jednym postojem na tankowanie, kawkę, herbatkę, przekąskę - w tamtym roku tak to wyglądało ;) ...sami oceńcie, czy prędkość będzie odpowiadać :crossy: ...oczywiście mówię o niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jeśli ktoś chce się podczepić, to będziemy ok. 8:15-30 na stacji "Bliska" w miejscowości Kołbiel, przy rondku. Zamierzamy być na miejscu ok. 11-tej, z jednym postojem na tankowanie, kawkę, herbatkę, przekąskę - w tamtym roku tak to wyglądało ;) ...sami oceńcie, czy prędkość będzie odpowiadać :crossy: ...oczywiście mówię o niedzieli Być na miejscu o 11 to nie za późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Być na miejscu o 11 to nie za późno? to zależy od Ciebie czy chcesz być już w sobotę, czy brać udział w niedzielnej paradzie, czy tylko na mszy... dwa lata temu brałem udział w tej paradzie i wystaryczy, jadę prosto na mszę, tak jak rok temu zresztą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czesc.Moze ktos z okolic Plocka planuje wyjazd w niedzele?A moze koledzy z Wloclawka(pozdrawiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czesc.Moze ktos z okolic Plocka planuje wyjazd w niedzele?A moze koledzy z Wloclawka(pozdrawiam) Gdyby nie zahamowali budowy centrum handlowego na Bielskiej w Płocku w zeszłym tygodniu to skoczyłbyś ze mną. Jednak tym razem lece z "małej ojczyzny" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja już zwarty, spakowany i gotowy. Wyjazd jutro o 12:00 :) Pokoiki wynajęte w Cze-wie. Poznać mnie trudno nie będzie :) Taki kask jest prawdopodobnie tylko jeden (avatar) Do niedzieli panowie i panie :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Grzester do zobaczyska :-) Ja tez sie tam wybieram z mezem. Jedziemy w niedziele z samego rana. Ktos z Opola jeszcze sie wybiera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilz9 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 siema! Mam pytanie na która godzine stawiacie sie w niedziele w Czestochowie ? czy ktos z debicy lub okolic sie wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja planuje byc na 9:00 w Częstochowie, ale już na pewno tłok będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pakować zbery na motóry i żaru na tłoki ;) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 cya na miejscu pany :) ja juz grzeje gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ja tez juz sie pakuje to do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi