ittmk Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Kiedy motobazar we wrocku? - w listopadzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 http://www.oldtimerbazar.pl/index.php/wroc...ar-terminy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 O właśnie o to chodziło..Dzięki..:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jak myslicie wypali bazar w taką pogode?? bo nie wiem czy warto jechac?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 nie jeden wypalił, kiedyś stałem z klamotami w śniegu przy -10 i było spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dzisaj jest bazar a mnie na nim niema :evil: niemiałem transportu zeby dojechać :banghead: ehh moze wiosna bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Już wróciłem, zimno, wietrznie..Mało ludzi.. Motorów może ze 20... Pustawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Więc mówisz ze wiele niestraciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Pustawo było, także nieobecni nie mają czego żałować. Chociaż małe zakupy zrobiłem. Żebym wiedział jak będzie, to bym olał, a nie "ograniczał" się na imprezce w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi