sq9jkt Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Gaźniki do myjki ultradźwiękowej i sprawdzenie poziomu pływaków (powinno być 8mm) Ps. sprawdzić główne dysze paliwa przednia 115 tylna 118Witam WET i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALX Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Honda Sadow 1100 Sabre z 2002r. Przy dodawaniu gazu dławi się, praktycznie na każdym biegu po przeciągnięciu tej "dziury"(strzeli sobie w międzyczasie w tłumik) jedzie dalej.Byłem dwa razy w Hondzie na Jagiellońskiej w Wa-wie(autoryzowany serwis),ale ten serwis to porażka, nie mają pojęcia co jest podobno przeczyścili i ustawili gażniki wymienili regulator napięcia , akumulator,świece a sprzęt jak kulał tak kula. Pomóżcie proszę bo chyba wezmę młot. :flesje:Witam kolego prowadze warsztat motocyklowy myśle że mógłbym spróbować Ci pomóc chyba nie masz do mnie tak daleko sprawdz wpisz w wyszukiwarke naszej klasy MOTOR-RIDER ps.na mój gust sprawa leży w gażnikach tak jak tu koledzy podpowiadaja ale!!!widziałem różne żeczy w życiu np.zacięta membrana w dopalaczu spalin który znajduje się zupenie gdzie indziej i cuda sie działy i tak dalej..... Edytowane 4 Listopada 2008 przez HALX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wet Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeszcze raz : Jaką minimalną moc powinna mieć myjka ultradżwiękowa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Nie wiem, ale na pewno dosc spora w kazdym razie duzo wieksza od tego co sprzedaja na Allegro :)Tak z 10X wieksza. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Adamie ale czy myjka o mniejszej mocy nie bedzie poprostu myć dłużej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 a sprawdzales taka sytuacje: jedziesz na jakichs obrotach (obojetnie jakich) i utrzymujesz predkosc przez kilka sekund. nagle dodajesz duzo gazu.powiedz co sie wtedy dzieje. czy moto zrywa sie czy dlawi sie i pozniej zaczyna przyspieszac?ja mam uszkodzona membrane i mam wlasnie tak ze na kazdych obrotach jesli utrzymuje sie jakas predkosc i chce sie nagle przyspieszyc to silnik najpierw sie zadlawi a pozniej zacznie sie wkrecacw sumie jesli u ciebie to sie bedzie dziac tylko na niskich obrotach (tak jak wspominales) to membrane mozesz wykluczycpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi