nojeczek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hejka mam problem mam nadzieje ze niegrozny od jakiegoś czasu słysze pod zbiornikiem jakby kichnięcie szczególnie na ssaniu i na postoju na światłach zaznaczam ze na mocy nic nie stracił jaka moze byc przyczyna przebieg 70000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 dokładniej opisz w jakim momęcie. dodajesz gazu, ujmujeszsz, hamujesz silnikiem, przyspieszasz czy cokolwiek innego. daj jkieś wskazówki to może ktoś ci da jkąś radę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojeczek Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 dokładniej opisz w jakim momęcie. dodajesz gazu, ujmujeszsz, hamujesz silnikiem, przyspieszasz czy cokolwiek innego. daj jkieś wskazówki to może ktoś ci da jkąś radę.pozdrawiamprzeważnie na ssaniu jak zimny przy 3000-3500 obrotów ,jak jade jedyneczką cy dwójka spokojnie po nierównosciach oraz po redukcji biegów do neutral na wyższych obrotach nic nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) sprawwdź filtr powietrza w jakim jest stanie i czy nie ma przedmuchów. miałem coś podobnegi i okazało się że kolektor wydechowy się wysuną z rury łączącej go z wydechem, ale jeśli mówisz że to pod bakiem to sprawdził bym filtr. Edytowane 27 Października 2008 przez motobandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojeczek Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 sprawwdź filtr powietrza w jakim jest stanie i czy nie ma przedmuchów. miałem coś podobnegi i okazało się że kolektor wydechowy się wysuną z rury łączącej go z wydechem, ale jeśli mówisz że to pod bakiem to sprawdził bym filtr.filtr czysty nie widziałem nigdzie nieszczelności sprawdze jeszcze kolektor moze sie cos poluzowało.a moze to cos z gaznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A gazniki nie beda nadawaly sie do regulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 prawdopodbnie nieszczelność w układzie zasialnia: nieszczelne króćce, pęknięty wężyk od podciśnienia, źle wyregulowane gaźniki. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wypada na początek sprawdzić luzy zaworowe Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wypada na początek sprawdzić luzy zaworowe Popieram mistrza.To samo chciałem napisać ale mnie uprzedził :) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi