jarek_08 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jakim najlepiej olejem zalac suzuki gsx750f z roku 1993 [olejaczek przebieg 54000tys] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Z pierwszego tłoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Najlepiej najtańszym minerałem motocyklowym, możesz wlać samochodowy, silnikowi nic nie będzie ale sprzęgło może dostać poślizgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_08 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jakim najlepiej olejem zalac suzuki gsx750f z roku 1993 [olejaczek przebieg 54000tys]ale smieszne gamoniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 opanuj się... trzeci post na forum i już obrażasz ludzi..? to jednopo drugie kpina z pytania jest w pełni uzasadniona. wypadałoby się zapoznać z dotychczasowymi postami, bo co drugi żółtodziób, najczęściej ze świeżo zakupioną maszyną, zadaje takie same pytania - odpowiedzi jest na forum tona, albo i dwie. więc: naucz się korzystać z wyszukiwarkipo trzecie jest taki dział, jak dane techniczne i serwisowe, a tam często linki do instrukcji i serwisówek. poświęć ciut czasu sam, nie wszystko ludzie muszą zrobić za ciebiejsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_08 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ja zadaje grzecznie pytanie a gamon pisze mi kujawski mozna troche inaczej odpisac mysli sobie ze ma lepsza maszyne to moze wszystko to dlamnie zwykly szczyl jak ja jezdzilem to on wpieluche robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ja zadaje grzecznie pytanie a gamon pisze mi kujawski mozna troche inaczej odpisac mysli sobie ze ma lepsza maszyne to moze wszystko to dlamnie zwykly szczyl jak ja jezdzilem to on wpieluche robilZa "gamonia" masz 10% bo nie wolno obrażać innych użytkowników.Użyj opcji SZUKAJ i do wiosny nie przeczytasz wszystkiego.Temat zamknięty. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi