GRASS Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Gratulacje "doczekania" 2oo koleżance:) Masz ciekawą galerię w podpisie, aż miło się ogląda. pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Masz ciekawą galerię w podpisie, aż miło się ogląda. pozdrawiam W skrócie to było tak, że powiedziałem koleżance Ani o Pikniku Twardzieli, koleżanka Ania wzięła aparat i przyszła na plac zamkowy ;) I tym sposobem najpierw zaczęła robić fotki (faktycznie świetne :) ) a później zaczęła myśleć o własnych 2oo :) Długo to trwało ale jak widać w końcu się udało ;) Gratuluję jeszcze raz... P.S. Co wcale nie zmienia faktu, że i tak zostaniesz w tyle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 W skrócie to było tak, że powiedziałem koleżance Ani o Pikniku Twardzieli, koleżanka Ania wzięła aparat i przyszła na plac zamkowy ;) I tym sposobem najpierw zaczęła robić fotki (faktycznie świetne :) ) a później zaczęła myśleć o własnych 2oo :) Długo to trwało ale jak widać w końcu się udało ;) Gratuluję jeszcze raz... P.S. Co wcale nie zmienia faktu, że i tak zostaniesz w tyle :P a ja pamiętam jak ktoś chyba biegał i szukał kasku dla koleżanki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 .. a później zaczęła myśleć o własnych 2oo :) P.S. Co wcale nie zmienia faktu, że i tak zostaniesz w tyle :P w tym miejscu skrot mija sie z prawda:) ..i pojawia sie radosna tworczosc:) a ja pamiętam jak ktoś chyba biegał i szukał kasku dla koleżanki :bigrazz: hiihii.. Piknik byl swietny!! a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 To ja też gratulować "NIUŃTRUZA", choć Suzuki to same stuki to i ja myśle b. poważnie nad tą marką ;) Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To ja też gratulować "NIUŃTRUZA", choć Suzuki to same stuki to i ja myśle b. poważnie nad tą marką ;) Pzdr NIUŃTRUZ hiihii.. piekne to - dziekuje:) ..pomysl najpowazniej i podejmij meska decyzje.. nie bedziesz zalowal:) imbir-ska :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 podejmij meska decyzje.. nie bedziesz zalowal:) choć narazie o jeźdżeniu moge zapomnieć bo aura nie rozpieszcza, to nie żałuję ;) Pzdr i pociechy z Niuńtruza .. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi