Dav!doV Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 z tym darciem to racja, ze malo slychac, ale lzej na duchu by bylo...ks-rider- nie mam zamiaru zabic mojej CeBuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 z tym darciem to racja, ze malo slychac, ale lzej na duchu by bylo...ks-rider- nie mam zamiaru zabic mojej CeBuli... zrobiło mi się lżej na duchu po wszystkim kiedy zrozumiałem, najważniejsze że nic mi nie jest :icon_biggrin: ks-rider napewno chciał Ci uświadomić fakt iż trzeba doświadczyć najpierw takiej sytuacji a wtedy można się na jej temat wypowiadać i kogoś pouczać co trzeba robić :lalag: sytuacja niby głupia ale mogła się gorzej skończyć :lalag: z mojej strony zrobiłem wszystko co w danym momencie wpadło mi do głowy :biggrin: pozdro :crossy: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) nauka dla czytających, którzy jeszcze nie mieli "przyjemności": unikać zatrzymywania się w miejscu, z którego kierowca czterołapca nie ma szans was zobaczyć - choćby w lusterku żeby było zabawniej uwaga dotyczy nie tylko motocykli: dokładnie w ten sam sposób palant w jakiejś ciężarówce zgniótł maskę mojej mamie na światłach na skrzyżowaniujszJak zawsze na wszystko znajdziesz rozwiązanie. Kiedyś widziałem jakże mądrą naklejkę z tyłu na dużej ciężarówce, pisało na niej: "Jeśli nie widzisz moich lusterek, to ja Ciebie też nie widzę" Edytowane 27 Października 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jak zawsze na wszystko znajdziesz rozwiązanie. nie sądzę :)mnie po prostu wydaje się, że z każdego opisywanego w tym dziale (albo w innym miejscu, nieważne) nieszczęśliwego zdarzenia czy nawet wypadku należy w sposób czytelny wyciągać wnioski. forum czyta mnóstwo ludzi: część z nich dopiero się uczy jeździć, będzie uczyć, a część jeszcze w wielu sytuacjach na drodze nie była - lepiej, jeśli pomyślą o nich przed faktemtego samego dotyczy ostrzeżenie przed jesiennymi śliskimi liśćmi, tego samego ostrzeganie przed "białym" na drodze czyli liniami, przejściami dla pieszych. szkoły jazdy jak zazwyczaj uczą - wiadomo. pomagać musimy sobie samijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi