ReD-GreeN Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Byłem ciekawy czy wśród użyktowników crossów na Naszym forum jest ktoś kto jezdzi wyczynowo.Wyczynowo mam na myśli robi coś w stylu x-fighters?Jest ktoś taki? Edytowane 22 Października 2008 przez ReD-GreeN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) tak ja, ćwiczę obecnie backflipa, niedługo opublikuje filmik :icon_mrgreen: Edytowane 22 Października 2008 przez Katsumoto Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outalien Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja tam non-stop ćwicze "ładne" gleby - amatorsko:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja tez codziennie jak ide do klopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Zawsze wracając ze sklepu z tzw. wódką :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 ale ja na seriojak co kozaczycie to dajcie filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Bo jak zadajesz głupie pytanie to i odpowiedz jest głupia........ ty chyba masz małę pojęcie o jeździe na motocyklu i o frestyle'u, jest może z 5 zawodników w Polsce którzy coś potrafią w stylu x figtersów:D ale to i tak ich poziom odbiega w dużym stopniu od tego który prezentuje Mat Rebeaud i inni Najpierw sie zastanów a później zadawaj pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Zamykam. Pzdr, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi