ernestZL Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 domnie wasze argumenty absolutnie nie trafiają!jechałem ze szwagrem w te wakacje nad morzem-ja na jego starym K2600 on na nowo nabytym ZX-10R-w drodze powrotnej zamieniliśmy sie i po 20 km miałem naprawde dość-mówie stary dasz mi pojezdzic jak dotrzemy na miejsce bo teraz poprostu sie boje tej maszyny-nogi miałem miekkie-pojecie narwistości 600 w porównaniu do nowych 1000 to jak dla mnie śmiech na sali! Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 I znowu nie doczytałeś - rozmawiamy o doświadczonych motocyklistach tzn takich, którzy nie mają miękkich nóg po zejściu z tysiąca (i żeby nie wyszło, że się mądrze - ja też bym się pewnie trząsł od adrenaliny, więc nie mówię tu o sobie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Jak to nie wiesz jakbyś się zachował na tysiąc? Nie czytałeś o tym w żadnej książce ani nie wiedziałeś w filmie? No niemożliweeeeeeeeeeeeeee :banghead: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Cicho, trepie! :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 :crossy: A PeKaWu widzę, że nie potrafi się obejść bez jazd personalnych, w końcu są one takim ważnym argumentem w dyskusji o motocyklach :rolleyes: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 :crossy: A PeKaWu widzę, że nie potrafi się obejść bez jazd personalnych, w końcu są one takim ważnym argumentem w dyskusji o motocyklach :rolleyes: Na chamstwo trzeba odpowiadac chamstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A PeKaWu widzę, że nie potrafi się obejść bez jazd personalnych, w końcu są one takim ważnym argumentem w dyskusji o motocyklach :crossy:Daj gościowi spokój - niektórzy dojrzewają później niż inni :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Na chamstwo trzeba odpowiadac chamstwem. Masz to u mnie jak w banku :rolleyes: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zgadzam sie z wypowiedziami Karola i Foksa, zreszta co tu gadac chlopaki przejechali swoje .... jednak mam nieco inne zdanie co do cbr 600rr (2004r.) i cbr 600f (2000r.) ktorymi praktycznie smigam dwa lata a nie czytam statystyk. Roznice sa glownie w srodu ciezkosci i pozycji natomiast niezgodze sie ze to zuuupelnie inny motocykl (oddawanie mocy, osiagi itp). Smigalem troche gsxr 1000 k6 i ostatnio sporo r1 2007, zdecydowanie latwiej latac wiekszymi sprzetami - przy nizszych obratach to co opisane zreszta wyzej, lecz przy wsyokich potrafia czesto tracic przyczepnosc choc przy wyjsciu z zakretu nie maja znaczenia obroty i te predkosci sa zdradliwe ... mimo np jak w r1 2007 najzajebiaszczych hamolcow :wink: choc to wszystko to kwiestia wyczucia maszyny i oleju w glowie :rolleyes: zreszta po cholere ja to pisze :crossy: ps. dla mnie K6 rzadzi :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Daj gościowi spokój - niektórzy dojrzewają później niż inni icon_mrgreen.gif bardzo dojrzaly komentarz :) Edytowane 21 Października 2008 przez PeKaWu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tak sie chlopaki zgrzaliscie, ze wam pokrywka skacze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) jeśli gadamy o naprawde doświadczonych motocyklistach to jestem skłonny sie zgodzić:) ale dzisiaj było pienkne śmiganko-tylnia opona do wymiany:) i jeszcze jedno pytanie-karol co ty takiego zrobiłes foksowi ze on cie tak broni:)? normalnie ty sie nie obraziłes za tego "książkowego" a on normalnoie jak lew. tfu lwica walczy:) Edytowane 21 Października 2008 przez ernestZL Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) No to się cieszę, że wreszcie się zrozumieliśmy :icon_mrgreen: P.S Nikt nikogo nie broni. Edytowane 22 Października 2008 przez karol1001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 jednak mam nieco inne zdanie co do cbr 600rr (2004r.) i cbr 600f (2000r.) ktorymi praktycznie smigam dwa lata a nie czytam statystyk. Roznice sa glownie w srodu ciezkosci i pozycji natomiast niezgodze sie ze to zuuupelnie inny motocykl (oddawanie mocy, osiagi itp). No właśnie i dlatego jestem ciekawy o co chodziło z tym że jak przesiądę się na RR to poczuję różnicę. Ja co prawda nie jeździłem na RR ale jeździłem na K6 (myślę że to podobny motocykl) i jakiś szczególnie wielkich różnic nie widziałem. Więc nie wiem o co chodzi z tą różnicą. PS. czy nie jeździliście dzisiaj po Ciszewskiego koło SGGW (mam na myśli Karola i foksa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) PS. czy nie jeździliście dzisiaj po Ciszewskiego koło SGGW (mam na myśli Karola i foksa)Widziałeś biało-srebrne 600 K6 na Ciszewskiego? Nie mów mi takich rzeczy! Myślałem, że w stolicy tylko mój Gix ma takie malowanie, bo póki co drugiego takiego nie widziałem... :icon_mrgreen: A może powinienem zajrzeć do garażu czy jeszcze stoi :buttrock: Edytowane 22 Października 2008 przez karol1001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi