Aśka Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ludziska, nie to że każda sroczka swój ogonek chwali, ale jak zaliczymy taki wyjazd to będzie o czym wnukom opowiadać....Ponieważ ja jeszcze nie uznaję końca sezonu, to jednak odpadam z wycieczki. Za 2-3 tygodnie(albo w grudniu :lalag: ) jakbyście chcieli powtórzyć, to dajcie znać. ;) Póki co-jadę na grzyby, bo ten sezon faktycznie może się zaraz skończyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) W drogę.... do zobaczenia W drogę.... do zobaczenia coś to nasze forum swoim czasem żyje, post został napisany o 5:24 ;) ale ad rem , lub jakoś inaczej. właśnie dojechałem, 23:45 to jakby forum podało czas inny. a było tak: razu pewnego, dokładnie na świętego jakiegoś tam (poszperam w kalenadarz to się dowiem i dopiszę) o 6:45 w siole zwanym Janki Naradomwylotne, na podwórcu karczmy trzymanej przez - jakoś nie potrafię stylowo spolszczyć McDonalda, więc niech będzie - starego Donalda, zjechało się mtocykli co niemiara. Zawrotna ilość maszyn, uradowała oczy i podniosła serce, wodza... . Dokonawszy przeglądu sił, wódz, w swej nieomylności, podzielił armie na 3 (słownie:trzy, słownie dokładniej: t r z y, jeszcze dokładniej: się mi nie chce), wyjątkowo silne związki taktyczne: 1. wódz we własnej osobie - w ujęciu wagi sprawczej jako suma nośnika i noszonego - jedna z najcięższych grup operacyjnych w historii (naprawdę, obiecuje, pójdę kiedyś na dietę) 2. ABU - rozpoznanie rondem 3. To_masz - żadne ducati się nie przedrze Uszykowawszy wojska, wódz, zarządził wymarsz. Celem było zdobycie granic południowych. W trakcie przybliżania się do celu, zaznaczył się pewien rozdźwięk w komunikacji na linii sużby wywiadowcze (astronawigacja) a wodzowa percepcja. Co zaowocowało nieczęstymi, na szczęście krótkimi, zboczeniami z jedynie słusznie obranego kierunku.(...rwa!!!, jeszcze czasjakiś i NAPEWNO będę wiedział jak to ustawiać) no dobra, jakoś mnie wena opuściła więc krótko: dojechaliśmy tam gdzie chcieliśmy, bieszczady zostały najechane przez motocykle. Powiem tak: nie było takich 5 minut drogi aby nie minąć się z motocyklem - najczęściej z grupą. Zrobilismy: Lesko, Ustrz.Dolne, Muczne, Ustrz Gr, Cisna, Baligród, Lesko. Powrót przez Przemyśl i Lublin. Ja zliczyłem sie na jakieś 1200 :lalag: ;) ;) km. Wielkie dzięki dla Tomka i Norberta Do miłego Edytowane 13 Października 2008 przez trzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ....2. ABU - rozpoznanie rondem... zapoznanie z rondem :D dzięki za wycieczkę Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Hej , trzykawki czy GS-a masz żółtego ? :D mijalismy sie prawdopodobnie pod Lutowiskami ;) ... bylo wczoraj troche moto , ale pamietam 3 osobowa grupe z żółtym GS-em z przodu . U nas liliowy VX 800 i BMW R1100R pozdro ekipa radomska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Arkadiusz, tak to pewnie byliśmy my, mam nadzieje że wy to nie ta grupa co sie nadziała na szarą vectre z fotoradarem? Abu, jak bym napisał zapoznanie się z rondem, to wszystko było by jasne... BTW rozumiem, że dotarłeś bez przygód i motek jest sprawny? jeszcze raz dzięki. Na wiosnę, jak dzień będzie dłuższy może zrobimy traskę: wawa - świnoujście - wawa. potem jeszcze północny wschód, no i południowy zachód . wszystko pod hasłem dojechac do jabardziej wysunietego punktu. Coś mi się wydaje ale ktoś forumowy już to robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dzięki za wyjazd ;) Pogoda rewelacyjna, winkle pierwsza klasa- a i dobrze się przekonać ostatecznie, że Bandzior pojedzie na baku 363 km :D Do następnego ! :D Pomysł ze Świnoujściem i pozostałymi najdalej wysuniętymi punktami zacny- już się piszę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Arkadiusz, tak to pewnie byliśmy my, mam nadzieje że wy to nie ta grupa co sie nadziała na szarą vectre z fotoradarem? Nieee ;) chyba ze jeszcze o czyms nie wiemy :icon_razz: do nastepnego spotkania pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proti Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A więc to Wyyyyyyy byliście :lalag: A tak się zastanawiałem co to za mocna ekipa jedzie w sobotę ok 15 od Soliny w stronę Łobozewa :notworthy: . Szkoda, że od kilku dni miałem odpoczynek od forum i byłem skazany ma samotne śmiganie. Pochwalcie się fotkami! Bieszczady moimi oczami ==> http://picasaweb.google.pl/lukasz.tomaszew...czadyJesie2008# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi