Dar Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Zdałem za 2gim razem, w deszczu. Tak się cieszę =] W końcu wyciągnę Cebulę z garażu! Do zobaczenia na drodze (mimo, że sezon oficjalnie się zakończył)! =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Odebrałem dokumencik! =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Gratuluję! Szkoda jeno, że pogoda sie popsuła się nieco się :P szerkości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Kto decyduje o zakonczeniu sezonu ?Moze mnie ktos olsnic ?gratuluje rowniez ;]pozdRo i szerkoooosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozo Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Gratulacje !! Sam tez sie pochwale ze dzisiaj zdalem i udalo sie za 1 razem. Kto decyduje o zakonczeniu sezonu ?Moze mnie ktos olsnic ?gratuluje rowniez ;]pozdRo i szerkoooosci... Ustawowo chyba jest tak ze sezon trwa od 1 IV do konca pazdziernika.Natomiast w terminie 1.XI - 31 III to indywidualne decyzje osrodkow egzaminacyjnych (dokladniej ktorys z urzedow decyduje, ale nie pamietam ktory)W niektorych miastach przedluzaja na XI w innych jak np. w Tarnowie caly rok mozna zdawac (chyba ze jest snieg to wtedy odwoluja na jakis czas) Edytowane 7 Listopada 2008 przez Mrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 mialem na mysli sezon motocykowy ;]nie sezon w kotrym zdaje sie prawo jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Dlatego napisałem, że "oficjalnie się zakończył" niektórzy śmigają przez cały rok =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi