turtel Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Pod garażem licznik wskazał 513.8 km przejechane... całkiem całkiem. Wycieczka bardzo udana fakt rano trochę zimno... ale zdecydowanie warto było. Do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Słoneczko, drzewka w kolorowych listkach, orzeźwiające powietrze, to była wymarzona pogoda na przejażdżkę :icon_razz: . Fajnie się jechało, choć miejscami strasznie mnie wytrzęsło, kilometrów też całkiem sporo nawinęliśmy. Myślę, że jeszcze w tym sezonie będzie nie jedna okazja do wspólnego wypadu. http://picasaweb.google.com/KrzychGPz/SzybkiSpacerek# Dzięki wszystkim :icon_mrgreen: i do zobaczenia na trasie :biggrin: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 A ja pojechałam do Kazimierza ( :icon_razz: - gonią motocykle z nikomu niepotrzebnych kawałków wolnego miejsca), dołączyli znajomi i pojechaliśmy nowym mostem w Puławach do Janowca. Wracałąm przez Kozienice i Górę Kalwarię, w sumie wyszło lekko ponad 400 kmów. A chmur na południu nie było !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Wolkan, spoko fotki - dobra robota! Dzieki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tak miałem chęć wybrać się z Wami na przejażdżkę, ale nie moglem się dziś wyrwać- może następnym razem.Super fotki :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 A ja po raz kolejny podziwiam płeć piekną, znów udowodniła Koleżanka (sorki, ale imienia nie pamiętam), że plecaki to twarde sztuki...... no i potrafią zjeść podwójne frytki :biggrin: :biggrin: :biggrin: Dzieki i sorki jeśli powrót był za szybki....... sami wiecie że nie chciałem prowadzić a znów wyszło jak zwykle ;) miłego oglądania: http://picasaweb.google.com/j.brodalka/Nie...laWCiechocinku# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Fajne zdjęcia, ekipa z którą miałem jechać na mazury się wysypała z wyjątkiem jednego kolegi, i nawet kombinowaliśmy żeby się do was dołączyć ale było już po 9 a nie wiedzieliśmy do końca gdzie się udacie, wiec śmignęliśmy sobie do Mrągowa i polataliśmy trochę po mazurach, nakręciliśmy ponad 500 kilometrów, wrażenia fantastyczne, jest coś urzekającego w motocyklu na krętej drodze rozwiewającego suche żółte jesienne liście w promieniach słońca... Ech ;) pzdr Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ...jest coś urzekającego w motocyklu na krętej drodze rozwiewającego suche żółte jesienne liście w promieniach słońca... Ech :biggrin: pzdr Grzechu Ano racja. Mazury jesienią są pikne. Szkoda jednak, że się nie znaleźliśmy gdzieś po drodze:(Najważniejsze jednak, że pogoda dopisała i można było z bananem na twarzy nakręcić pareset km:) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Zulus trzeba było zarzucić temat, że lecisz w tamtym kierunku :DSam byś już wtedy na pewno nie śmigał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 miłego oglądania:http://picasaweb.google.com/j.brodalka/Nie...laWCiechocinku# Ooo, uchwyciles nawet dziadka od Jawy 250 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 szacuneczek za super fotki :Di co tu duzo mowic, jesienno - sloneczny dzionek mielismy jak na zamowienie :) do nastepnego :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Szkoda ze forum kiepsko działa. Ja dostałem w sobotę info od Mariny i pojechałem z nią i kilkoma innymi osobami. Było skromnie, bo wyszło coś ponad 100 km. Jeszcze zimy nie ma, więc jak czas i moto pozwoli to się jeszcze pojedzie z raz :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ano racja. Mazury jesienią są pikne. Szkoda jednak, że się nie znaleźliśmy gdzieś po drodze:(Najważniejsze jednak, że pogoda dopisała i można było z bananem na twarzy nakręcić pareset km:) :buttrock: Polska złota jesień ma jeszcze przyjść wiec nic straconego :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi