majkelpl Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Jeszcze raz.. TO SĄ RÓŻNE MOTOCYKLE! . Dokladnie !!!! KAZDY pojedynczy egzemplarz jest inny i kazdy motocykl jest inny :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Dżizus... to tylko w chińczykach może być. Koła takie same ale inne bo z innej matrycy... :D :D :D Ale wy mnie czasem osłabiacie. Trzeba łopatologicznie jak dziecku. Koła są robione w tym samym stylu, czyli wizualnie wyglądają niemalże identycznie ale identyczne nie są bo mają innej grubości ścianki i szprychy, czy pióra (jak zwał tak zwał) mają inne szerokości. Reasumując dla humanisty to będą identyczne koła a dla inżyniera dwa zupełnie inne robione wg tego samego projektu stylistycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Luca, chyba nie skumałeś dowcipu :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Luca z tzw. ostrożności procesowej tępi wszelkie mity o chińczykach... Koła są robione w tym samym stylu, czyli wizualnie wyglądają niemalże identycznie ale identyczne nie są bo mają innej grubości ścianki i szprychy Cóż zatem za różnorodność modeli i typów... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Jeszcze raz.. TO SĄ RÓŻNE MOTOCYKLE! Takie same mają tylko koła i silnik, reszta jest podobna ale nie taka sama, nawet części z Jinluna czy Rometa nie pasują do Visty. I mówimy na Vistę Vista a Rometa Romet. Chyba, że to produkt LIFANA. Do niedawna produkowali takie. Teraz mają tylko 150-ki, a 250 tylko z V-kami. http://www.lifan.com/en/product_list.asp?p...tid=8412&id=937 Edytowane 30 Maja 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Lefty, rozwalasz mnie... Czy widziałeś np. jakiś model suzuki jako produkt Yamahy czy hondy? Chińskie to nie znaczy że takie same. To co pokazałeś w linku bardziej przypomina Wektora niż Yuki. Tył jest w ogóle z innej bajki. Edytowane 30 Maja 2009 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Lefty, rozwalasz mnie... Czy widziałeś np. jakiś model suzuki jako produkt Yamahy czy hondy? Chińskie to nie znaczy że takie same. To co pokazałeś w linku bardziej przypomina Wektora niż Yuki. Tył jest w ogóle z innej bajki. Bo to 150-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomcio Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 będąc ograniczonym finansowo mozna sie nie zastanawiac czy nie amerykanski nie japonski nie chinski - zawsze mozna zaryzykowac koreanski ; ) np z wtryskiem - chinczycy jescze takich technologii nie opanowali wiec mozna sie ludzic ze bedzie nieco lepszym wyborem np od lifana 400 choc jeszcze w wmiare podobnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Pytanie jest typu- lepiej na lody, czy moze wystarczy posiedziec troche w chłodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor 1 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Odbiegając od tematu, najbardziej wkurza mnie jak właściciele japońskich maszyn naśmiewają się z chińskich... nie na tym polega przyjemność z uczucia wolności jadąc motocyklem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) Odbiegając od tematu, najbardziej wkurza mnie jak właściciele japońskich maszyn naśmiewają się z chińskich... nie na tym polega przyjemność z uczucia wolności jadąc motocyklem... A ja mam i japonię i chinę i wdupiemamto co inni sobie myślą. Widac niektórzy muszą na kimś podbudowac sobie niedowartościowane ego.. Pytanie jest typu- lepiej na lody, czy moze wystarczy posiedziec troche w chłodni? Patrząc z perspektywy mojego nowego XVS1100, Panie Jerzyk7, wyjdź wreszcie z tej chłodni i kup se prawdziwego loda... :icon_twisted: Edytowane 11 Lipca 2009 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Jubi jak zawsze milutki. Ciebie też pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) Ja mam gdzieś co o mnie myślą i moim chinolu. Po prostu męczy mnie to już. Edytowane 13 Lipca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja mam gdzieś co o mnie myślą i moim chinolu. Przeciez Ty nie masz chinola tylko Honde szadoł :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) Przeciez Ty nie masz chinola tylko Honde szadoł :buttrock: :crossy: Co? Edytowane 18 Lipca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi