Fazi_NB Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 WitamMam mały problem z motorem a konkretnie z jawa 350ts. na dzien dobry mam troche kopania... po jakis 2min kopania wykrecam swiece aby wyczyscic a tu okazuje sie ze swiece sa suche chociaz po takim czasie kopania powinny byc zalane... gdy juz uda mi sie odpalic wszystko jest prawie ok... gdy puszcze gaz i spada ponizej 3tys. obrotow zaczyna nia rzucac... mianowicie wyglada to tak jak bym delikatnie hamowal pulsacyjnie... nieraz nawet potafi zgasnac i trzeba ja pchac... wydaje mi sie ze to gaznik ale nie jestem pewny... wyczyscilem go ladnie, dysze przeczyszczone i wymieniony zaworek domykajacy paliwo... co moze byc z nim dalej ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Poziom paliwa, regulacja gaźnika, sprawdz dopływ paliw i kranik i odpowietrzenie zbiornika. :icon_rolleyes: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Poziom paliwa jest ok... Kranik i reszta wycztszczony do gaznika elegancko paliwo gochodzi... problem jedynie jest z dojsxciem paliwa do garow.... boje sie ze gaznik lapie jest nie szczelny i zasysa powietrze zamiast paliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 a kompresje masz ok ?? w starych silnikach czesto jest problem z zasysaniem paliwa jak nie ma kompresji.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pobaw sie z iglica. Bo ostatnio temperatury pospadały. Ja w swojej podobnie miałem jak ustawiłem iglicę na ubogą mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Zapłon masz dobrze ustawiony? Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi