Klapek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 http://ncs.autotrader.co.uk/ncs/NewBikeAdv...thing=&easting= To jest cena za rocznik 2008.No to jeśli jest tyle gratisów, kombi, talon, kas czyli praktycznie prawie wszystko czego potrzeba do jazdy to oferta bardzo dobra. Przeczytaj jeszcze raz uważnie:SUZUKI GSXR K5 600cc, 2008 08 Reg, Yellow Black. Brand New. Ask about our MEGA finance deals, Ride away from as little as £99.00 dep, finance, warranty,nationwide delivery, From £5,250 08 Reg oznacza że motocykl został zarejestrowany w 2008 roku :lapad: Pozdro all :icon_rolleyes: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Przeczytaj jeszcze raz uważnie:SUZUKI GSXR K5 600cc, 2008 08 Reg, Yellow Black. Brand New. Ask about our MEGA finance deals, Ride away from as little as £99.00 dep, finance, warranty,nationwide delivery, From £5,25008 Reg oznacza że motocykl został zarejestrowany w 2008 roku :buttrock: Pozdro all :icon_razz: Oszzz w mordę. Oddaję honor :icon_exclaim: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja tam bym sie z bonusowych szmat cieszyl, zapewne niedlugo sie przydadzą :biggrin: moge tez podac adresy kompletnych zestawow owiewek za pól darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 moge tez podac adresy kompletnych zestawow owiewek za pól darmo... Twierdzisz, że mu się przydadzą? :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupryna Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) I suma summarum do jazd testowych Suzuki nie doszło, utknąłem w korku :buttrock: Jak jutro mi się nie uda, to suzuki odpada walkowerem i będzie kawka :icon_mrgreen: A jeżeli chodzi o owiewki, spoko, ac się tym zajmie :) Edytowane 18 Września 2008 przez czupryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupryna Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Gwoli zakończenia: wybór padł na czarne zx6r. Lepiej oddaje moc, bardziej ciszy oko i, co najważniejsze, mimo tego, że jest wyższy od gixxera to lepiej mi się na nim jeździ. Teraz pozostaje mi tylko poczekać 2-3 tyg na realizacje zamówienia, ciężko będzie :icon_mrgreen: Jeżeli chodzi o gixxera, świetny motocykl, ale brakuje mu tego "czegoś" co ma kawasaki. Po 50 minutowej jeździe stwierdziłem, że po prostu mi nie leży. Wysoka kiera powoduje uczucie, że śmiga się na czymś a'la street triple, gorzej oddaje moc (typowa sportowa charakterystyka, jazda zaczyna się od 7-8 tys. Powyżej 10tys nie kręciłem więc nie wiem co dalej). Skrzynia z kawasaki również bardziej mi odpowiada (jak to musi zajebiście działać z quickshifterem). Ogólnie wszystko rozchodzi się o sprawę gustu i przyzwyczajeń. Dzięki tym, którzy dodali swoje 3 gr i pomogli w ten bądź inny sposób :biggrin: Jak już odbiorę swoje cacko to zdam dokładną relacje. Obym tylko zdążył przed pierwszym śniegiem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jak już odbiorę swoje cacko to zdam dokładną relacje. Obym tylko zdążył przed pierwszym śniegiem :buttrock: czekamy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Czyżby już plastiki spawał? :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Jak już odbiorę swoje cacko to zdam dokładną relacje. Obym tylko zdążył przed pierwszym śniegiem :buttrock: Czekamy :biggrin: PS. komandosek co z tymi owiewkami ? Edytowane 14 Listopada 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeżeli chodzi o gixxera, świetny motocykl, ale brakuje mu tego "czegoś" co ma kawasaki. Po 50 minutowej jeździe stwierdziłem, że po prostu mi nie leży. Wysoka kiera powoduje uczucie, że śmiga się na czymś a'la street triple, gorzej oddaje moc (typowa sportowa charakterystyka, jazda zaczyna się od 7-8 tys. Powyżej 10tys nie kręciłem więc nie wiem co dalej). Skrzynia z kawasaki również bardziej mi odpowiada (jak to musi zajebiście działać z quickshifterem). Ogólnie wszystko rozchodzi się o sprawę gustu i przyzwyczajeń. Gratuluje nowego sprzeta ale musze zapytac, czego spodziewasz sie po supersporcie jesli nie wlasnie typowo sportowej charakterystyki? Dla mnie to dziwny argument osoby, ktora porownuje 2 motocykle sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Znakomity wybór kolego !!! Tylko czemu czerń, zamiast ZIELENI ?????????????? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Czupryna pewnie już zapomniał o moto i teraz zastanawia się czy kupić EVO a może Imprezę a Wy nadal odpowiadacie Mu na pytanie :icon_mrgreen: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Powyżej 10tys nie kręciłem więc nie wiem co dalej). No to po co była ta jazda testowa? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Na forum południowców o nim i jego nie do opanowania kawie zxr400 legendy krążą :D ale nie rozmawia się o nieobecnych :rolleyes: Edytowane 2 Grudnia 2008 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupryna Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Heeeh... Panowie, totalnie Was nie rozumiem. Faktycznie, zapomniałem o tym temacie. Chciałem dowiedzieć się kilku rzeczy, w większej części się dowiedziałem, po czym zająłem motocyklem, a nie czytaniem forum:) Co do legend- ano chodzą i większość z nich jest prawdziwa. ZXR kupiłem 3 dni po zdanym prawku i od kopa jeździłem z chłopakami z GP (no prawie od kopa). Uczyłem się przy nich w zasadzie śmigać i bywało zabawnie. Co do Kawy- dzięki za zainteresowanie, ale za wiele powiedzieć nie mogę, ponieważ po prostu jeszcze na niej nie jeździłem. Zrobiłem jedynie kilkadziesiąt kilometrów na motocyklu testowym, w dodatku nie kręciłem go do oporu ponieważ nie czułem się na siłach. I błagam, nie komentujcie każdej mojej wizyty pod tym względem, jest to cholernie frustrujące. Zacznie się sezon, wsiądę na moto, to zainteresowanymi wymienię się opiniami i tyle. I szczerze, to nie zdziwię się specjalnie, jak prędzej czy później położę ten motocykl. Nie uważam się za mistrza dwóch kółek, który jeździł już na wszystkim, a na co dzień śmiga na ogarze. Miałem możliwość kupić nowe moto, to kupiłem. Over:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi