Fiery Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Aiyo. Zbieram ekipę kilku osób, które chciałyby w weekend 20-21.09 przelecieć gdzieś tam i z powrotem w jeden dzień.Cel niesprecyzowany. Może tylko w okolicy Warszawy (np. Nasielsk, Włocławek).A może do Białobrzeskiego Parku Narodowego pokarmić komary.Lub może do Krakowa przez Ojców pocieszyć się winklami.Kto wie, może nawet po prostu przed siebie aż zatrzymają nas morze lub góry. Wyjazd rano, bo dzień coraz krótszy. Chętnych zapraszam na priv. Również z pomysłami.Tak jak napisałem - nie mam ustalonego planu ani trasy.Ale wiem, że chcę pojechać gdzieś na cały dzień. Pozdro ;) PSgdy będę miał konkrety wrzucę do wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 hi,jestem za :( ale pasuje mi raczej tylko niedziela 21 :( mam dwie propozycje: 1/ Ruciane Nida (ok 400 km) - ta traska była alternatywą dla naszej ostatniej ustawki do Sandomierza 2/ Włocławek dwoma brzegami Wisły (ok 330 km) - na mapie wygląda ciekawie ale nigdy tak nie jechałem Jesli będą chętni na wyjazd to zabiorę się za załatwianie pogody :( Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 jestem chętny na :( , kierunek obojętny, odpowiada mi zarówno sobota jak i niedziela - byle tylko bezdeszczowo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ja z checia sie wybiore :( jesli wyraz lajtowa jest adekwatny do sredniej przelotowej :( jesli planujecie szybkie smiganko to raczej odpuszcze :( pzdrB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 tym razem odpadam :( jade na weselicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 kurcze ja tez nie bede mogl polatac z Wami , rowniez weselicho , moze nastepnym razem , pogody zyczepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Przelotowa 120-140.Kto wie, może i Ruciane-Nida :) Koniecznie bez deszczu. Zobaczymy jak to będzie z tą pogodą. Odezwę się w okolicy piątku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jak ktoś po mnie do Będzina przyjedzie to i ja pojadę :buttrock: Niestety jestem do 26 na śląsku. Później są już Borki, ale może jakoś w Pażdzierniku pogoda pozwoli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Przelotowa 120-140.Kto wie, może i Ruciane-Nida :icon_mrgreen: Koniecznie bez deszczu. Zobaczymy jak to będzie z tą pogodą. Odezwę się w okolicy piątku. Pozdro idealnieoby deszcz nie padał :flesje: pzdrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Przelotowa 120-140.Kto wie, może i Ruciane-Nida :biggrin: Ja planuje smignac nad Pluszne na Mazury .... :banghead: Moze wiec cos razem ???Oczywiscie zaklinamy pogode :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam Was,Jestem tutaj zdecydowanie Świeżakiem ale bardzo chętnie umówiłbym się z Wami na spacer z moją Wdówką w niedzielę.Dzisiaj daję na tacę żeby nie padało. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7hub7 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Kto wie, może i Ruciane-Nida :biggrin: Ja planuje smignac nad Pluszne na Mazury .... :clap: Moze wiec cos razem ??? Może jakbyście się zdecydowali na mazury, możecie zachaczyć o Łomżę, u nas ma się coś dziać w sobotę http://maxbike.cp6.win.pl/index.php , kto wie może ktoś się do was dołączy na te mazurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Przelotowa mi pasuje, wiec potwierdzam chec na wycieczkę razem z kumplem, oczywiście jak nie będzie jakiejś ostrej zwały pogodowej :icon_eek: pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No wlasnie ....A pogode zapowiadaja fatalna !!!!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No wlasnie ....A pogode zapowiadaja fatalna !!!!!NIestety macie rację, ale różnie może być i w związku z tym bądźmy w kontakcie i zdecydujemy w sobotę o ile będziecie mieli chęć na tę rybkę :icon_mrgreen: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi