hubert_afri Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) A Ty ktore masz? Jak sie sprawuja? Poza tym 180 ojro+ przesylka to juz faktycznie wyjdzie poziom cenowy Daytony :icon_exclaim: A po ile te Daytony chodzą bo 180 EUR + 20 EUR za przesyłkę to jest 700 PLN a Daytony chyba tak w granicach tysiaka są ?? Ja mam takie : LINK Ale wątpię żeby Ci takie pasowały. A sprawują się super. Nigdy mi nie przemokły, nawet latem noga się bardzo nie poci no i są wygodne do chodzenia. Edytowane 18 Września 2008 przez hubert_afri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) A po ile te Daytony chodzą bo 180 EUR + 20 EUR za przesyłkę to jest 700 PLN a Daytony chyba tak w granicach tysiaka są ?? Ja mam takie : LINK Ale wątpię żeby Ci takie pasowały. A sprawują się super. Nigdy mi nie przemokły, nawet latem noga się bardzo nie poci no i są wygodne do chodzenia.Fajne, fajne-szkoda ze raczej na enduraka pasuja...ale kiedys sobie jeszcze AT kupie :) :biggrin:Tutaj sa tez za 700 Daytony, szkoda ze tylko 44 maja,pol palca by mi wystawalo :biggrin:EDIT: zapomnialem linka wkleic... http://sklepy.allegro.pl/item436983259_cac...tex_roz_44.html Edytowane 18 Września 2008 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Jeśli możesz gdzieś dorwać Daytony z GTX za 700 PLN to nawet bym się nie zastanawiał tylko bym dołożył te 200 PLN do tych Vanucci z Sympatexem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 No i brak slizgaczy w butach turystycznych to dosc duzy minus-szkoda butem szlifowac po asfalcie Zawsze mozesz zakupic Sidi Vertigo GTX :biggrin: Cieple, z membrana GTX, maja slizgacze. generalnie oprocz tego ze sa cieplejsze, nieprzemakalne i nie maja tego otwieranego wywietrznika niczym sie nie rozna od standardowych Vertigo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 a ja zanabyłem Probikery Touring Stiefel, ktore w Lousie przeceniono na 60ojromają membrane sympatex, do tego w zimne dni zamierzam założyć outlastowe skarbety narciarskie i liczę że będzie dobrze.Przy obecnych temperaturach i przebiegach rzędu 150-200km w zupełności wystarczają zwykłe. mam świadomość że nie są to buty najwyższych lotów o czym świadczy już cena i pewnie nie zdecydowałbym się na ich zakup, gdyby nie to że membrana jest z tych co to są znane i uznane. co jeszcze ważne... wcześniej miałem STR Bright i musiałem zwrócić bo noga mi w nich luźno latała (mam niskie podbicie), na dodatek czub buta był wysoki i niewygodny do obsługi biegów. Probikery leżą w sam raz, czuję że ta noga jest dużo bardziej chroniona niż w glanach w których do tej pory jeździłem. no i da się w nich chodzić Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 korekta do poprzedniego wpisu pomimo posiadania membrany Sympatex po dwóch latach użytkowania buty ciekną gdy ulewa mnie złapała na DL-u to momentalnie miałem mokro w butach Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Osobiście polecam Alpinestars " Harlem Waterproof " ......ciepłe , stylizowanme na stare i nie przemakają :biggrin: Chociaż dodam tylko że SMX - Plusy ( ale nie wentylowany model ) z ciepłą skarpetą też dają radę .....harlemy są lepsze do chodzenia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) zastanawiam się nad Alpine' Web GTX, ale to uzależnię od wysokości cholewki i nie prędzej jak w przyszłym roku niestety mankamentem moich spodni jest to że membrana kończy się jakieś 30cm od końca nogawki więc buty musze mieć z wyższą cholewka, i takie w których przejść się też można, stylizacja żadna mnie nie interesuje, byle nie wyglądały jakoś hitech'owo tylko jak normalny but. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez marcinn72 Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 mokrą zimną jesienią, zimą i wiosną jeżdżę w Daytona trans open GTX. Jak dotąd nie przemokły w żadnej ulewie, nie marznę też w temperaturach minusowych. Polecam. Jedynym mankamentem jest cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi