MOC Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Okres oczekiwania od 6 do 8 tygodni, cena cos kolo 200 funciakow ale dokladnie jeszcze nie wiem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Okres oczekiwania od 6 do 8 tygodni, cena cos kolo 200 funciakow ale dokladnie jeszcze nie wiem... :icon_mrgreen: Witaj! Jak tylko Amale przyjdą,daj znać.Powiedz jak z kasą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jak beda na miejscu to podam na PW ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak beda na miejscu to podam na PW ... :icon_mrgreen: Witam! Co słychać w sprawie naszych Amali ?Jest jakaś szansa,że będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jasne ze beda :cool: aktualnie sie produkuja.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jasne ze beda :cool: aktualnie sie produkuja.... :icon_mrgreen: Witam! Czy jest to możliwe, żebym jeszcze w tym sezonie pojeżdził na Amalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam! Czy jest to możliwe, żebym jeszcze w tym sezonie pojeżdził na Amalu? Jak najbardziej, dzis wlasnie place... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Szykuj kase :cool: Dear sir, Your carburetters have been built and will be dispatched this week for you Kind regards, Steven Curtis Technical Sales Co-ordinator Burlen Fuel Systems Limited - The SU and AMAL Carburetter Companies Spitfire House, Castle Road, Salisbury, Wiltshire. SP1 3SA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Szykuj kase :cool: Dear sir, Your carburetters have been built and will be dispatched this week for you Kind regards, Steven Curtis Technical Sales Co-ordinator Burlen Fuel Systems Limited - The SU and AMAL Carburetter Companies Spitfire House, Castle Road, Salisbury, Wiltshire. SP1 3SA :icon_mrgreen: Szykuj kase :cool: Dear sir, Your carburetters have been built and will be dispatched this week for you Kind regards, Steven Curtis Technical Sales Co-ordinator Burlen Fuel Systems Limited - The SU and AMAL Carburetter Companies Spitfire House, Castle Road, Salisbury, Wiltshire. SP1 3SA :icon_mrgreen: Witam! Z tego angielskiego to nic nie rozumiem.Ile kasy szykować, kiedy gażnik będzie do wzięcia?Czy Ty go odbierzesz i wyślesz do mnie ,czy dojdzie bezpośrednio do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Szanowny panie, Panski gaznik zostal zbudowany i w tym tygodniu bedzie wyslany na panski adres, Pozdrowienia, Steven Curtis koordynator sprzedazy technicznej, Burlen Fuel Systems LTD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam! Z tego angielskiego to nic nie rozumiem.Ile kasy szykować, kiedy gażnik będzie do wzięcia?Czy Ty go odbierzesz i wyślesz do mnie ,czy dojdzie bezpośrednio do mnie ? Gazniki beda u mnie najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu, jak tylko sie pojawia dam znac, co do kasy to kole 250 funtow, ale to juz na PW jak bede je mial u siebie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Gazniki beda u mnie najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu, jak tylko sie pojawia dam znac, co do kasy to kole 250 funtow, ale to juz na PW jak bede je mial u siebie... :icon_mrgreen: Witam! Staram się śledzić Forum, ale często jest ono niedostępne(przynajmniej dla mnie).Czy zawsze są problemy z łączem?Jeżeli nie będzie odpowiedzi z mojej strony to tylko wina internetu.Jak by co to mój stacjonarny 0895337225 a komórka 692163281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Gazniki juz na poczcie dzis lub jutro odbior, jak beda w domu to przedzwonie. Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Gazniki juz na poczcie dzis lub jutro odbior, jak beda w domu to przedzwonie. Pozdro :icon_mrgreen: Witam! Na wszelki wypadek podaję jeszcze raz namiary(jedne wysłałem na skrzynkę). Krzysztof Rezmer 10-464 Olsztyn ul.Świtezianki 1 m 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wszystko ok, email doszedl... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi