anton21 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 potrzebuje pomocy mam o problemy z gaznikami czy gdzies regenerujom je bo regulacja nic nie dała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ty sam regulowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorupa Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 gazniki to i gdzieś regenerują ale opłaca sie nowe kupić tanije wyjdzie i lepiej:) powiedz w jaki sposób była przeprowadzona regulacja może wytarczy wymienić membrany czy zaworki iglicowe i posprawie... i jaki jest efekt niewyregulowanych gazników:) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Czasami po dużym przebiegu (rzędu 100 tysięcy) do naprawy nadają się też osie przepustnic. Od tego bym zaczął oraz od szczelności połączeń Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ale o co konkretnie chodzi? Jak znam życie to regenaracja gaźników nic nie poprawi. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton21 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 gazniki to i gdzieś regenerują ale opłaca sie nowe kupić tanije wyjdzie i lepiej:) powiedz w jaki sposób była przeprowadzona regulacja może wytarczy wymienić membrany czy zaworki iglicowe i posprawie... i jaki jest efekt niewyregulowanych gazników:) ?? jest tak kuzyn regulował gazniki nic to nie pomogło powiec mi gdzie moge kupic gazniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a czy kuzyn mial styk z motocyklami 2 czy 4 cylindrowymi i oprocz regulacji wykonal takze synchronizacje? z calym szacunkiem, ale jezeli ja slysze ze kuzyn albo ktos tam od kogos to robil to mam wyobrazenie czlowieka majacego stycznosc jedynie z MZtkami czy Jawkami i bioracego sie za "regulacje" w japonskiej rzedowce, nie majac pojecia jak to w ogole wyglada i co dalej nalezy zrobic. ale jesli nie, to dowiedz sie od kuzyna poszczegolne kroki jego dzialan i napisz je tu- moze cos doradzimy. aha,i musisz napisac CZYM OBJAWIAJA SIE te wstretne, niedobre gazniki. ps. moge zalatwic taniej gazniki do 900tki po niewielkich kosztach i dobrym stanie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jak można coś poradzić jak nie wiemy, jakie są objawy? Napisz jak pracuje silnik. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton21 Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) a czy kuzyn mial styk z motocyklami 2 czy 4 cylindrowymi i oprocz regulacji wykonal takze synchronizacje? z calym szacunkiem, ale jezeli ja slysze ze kuzyn albo ktos tam od kogos to robil to mam wyobrazenie czlowieka majacego stycznosc jedynie z MZtkami czy Jawkami i bioracego sie za "regulacje" w japonskiej rzedowce, nie majac pojecia jak to w ogole wyglada i co dalej nalezy zrobic. ale jesli nie, to dowiedz sie od kuzyna poszczegolne kroki jego dzialan i napisz je tu- moze cos doradzimy. aha,i musisz napisac CZYM OBJAWIAJA SIE te wstretne, niedobre gazniki.ps. moge zalatwic taniej gazniki do 900tki po niewielkich kosztach i dobrym stanie.pzdr:) jest tak kuzyn miał ztycznosc z silnikami bo ma warsztat i remontuje motory ale sie poddał był moment ze fajnie chodziła ale potem zgasła nie chciała odpalic wsielism jom na popych odpaliła ale miala tylko wysokie obroty na NISKICH GASłA PO ile te GAZNIKI Edytowane 12 Września 2008 przez anton21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 jest tak kuzyn miał ztycznosc z silnikami bo ma warsztat i remontuje motory ale sie poddał był moment ze fajnie chodziła ale potem zgasła nie chciała odpalic wsielism jom na popych odpaliła ale miala tylko wysokie obroty na NISKICH GASłA PO ile te GAZNIKI Sorki, czy Ty tak dla checy piszesz takim "zaśpiewem"? Czy tak masz po prostu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton21 Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Sorki, czy Ty tak dla checy piszesz takim "zaśpiewem"? Czy tak masz po prostu........ smieszne bardzo jak mi motor nie pali hahaha dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Gwara sląska co wy od niego chcecie ;/ Gaźniki jedne są na allegro za 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Mozesz kupic "nowe uzywki", ale ja ci radze znalezc na Slasku warsztat, ktory dysponuje myjka ultradzwiekowa lub chemiczna i zrobic to jeszcze raz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi