IcemanWlkp Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Wiem, mam ochraniacze itd. , ale to wszystko takie kombinowane , miałem na myśli typowy strój do motocykla , który bo pasował i chronił.. Update : dodałem fotki , takie na szybko z komórki http://www.bikepics.com/pictures/1415386/http://www.bikepics.com/pictures/1415390/ Edytowane 13 Września 2008 przez IcemanWlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wiem, mam ochraniacze itd. , ale to wszystko takie kombinowane , miałem na myśli typowy strój do motocykla , który bo pasował i chronił..Czerń - czarne skóry i czarny kask. Ja jeżdżę w ciuchach Tarbor - są bardzo dobre. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 W tym roku zapewne już nie ma sensu kupować specjalistycznych stroi (...) w ostatnich dniach pojawił się na forum opis drastycznego wypadku, którego efekty mógłby zminimalizować odpowiedni strój. poszukaj, przeczytaj. stać Cię, sądząc z założonego wątku - a to Twoje bezpieczeństwo, na nim nie możesz oszczędzaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IcemanWlkp Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Mam zabezpieczenie , ale jest to raczej strój na ścigacza a nie choppera . Przeglądam net szukam, czytam opinie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 z tymi uslizgami przedniegio kola to bardzo musisz uwazac na mokrym i sliskim. Jezeli slizga Ci sie na suchym asfalcie to na mokrym moze sie to bardzo zle skonczyc dla Ciebie. Takze BARDZO uwazaj na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi