Skocz do zawartości

MoToWyPa(s)D 2008

PrzemekB
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na fotorelację z naszego tegorocznego wyjazdu, tak się składa, że poślubnego.

Polecam kliknięcie w "Pokaz slajdów" i ustawienie czasu wyświetlania zdjęcia na 6-7 sekund. Całość zajmuje około 25 minut.

MoToWyPa(s)D 2008

Pozdrawiamy

Asia i Przemek

świetne fotki z pomysłem, sama trasa faktycznie wypas

pozdrawiam i gratuluję radochy, którą widać na Waszych twarzach

pozdr

dareksv

Zapraszam na fotorelację z naszego tegorocznego wyjazdu, tak się składa, że poślubnego.

Polecam kliknięcie w "Pokaz slajdów" i ustawienie czasu wyświetlania zdjęcia na 6-7 sekund. Całość zajmuje około 25 minut.

MoToWyPa(s)D 2008

Pozdrawiamy

Asia i Przemek

Mam pytanko. Faktycznie z tym śmigłowcem były jaja czy to Wy sobie tak dla żartu to opisaliście? No i o co chodzi z tą tablicą FUCKING? wygląda jak nazwa miejscowości ale chyba to nie możliwe... (??!!)

FUCKING to mała wioska w Austrii, była jednym z celów wyprawy bo słyszeliśmy już o niej w Polsce. W sumie jest tak mała, że szukaliśmy ją dobrą godzinę aż zrobiło się ciemno. Miałem pomysł na tą fotkę ale nie wyszło tak jak chciałem bo już było za ciemno- ledwo nas widać jak leżymy za motocyklem z nogami w górze :biggrin: Mieszkańcy chcą zmiany nazwy o czym żywo nas informowali podczas robienia fotek.

Z tym śmigłowcem było tak, że zniżył lot i się przyjrzeli co wyprawiamy :buttrock: . U nas nie ma paliwa na latanie nawet jak ktoś nogę skręci na szlaku a tam nad każdym szlakiem co kilkadziesiąt minut pomyka śmigłowiec...

Pozdro

Piękna sprawa :notworthy:. Też byłem w te wakacje w Alpach, ale pominąłem CH (tzn tylko przejeżdżałem). Ile kosztuje noc na kempingu w Szwajcarii mniej więcej? Dwie osoby, jeden namiot i motocykl.

Generalnie Szwajcaria jest droga ale ceny na przydomowych kempingach mają jedne z tańszych w Europie. Ceny oscylują w granicach 15 euro z prądem i ciepłymi prysznicami za dobę dla 2 osób, namiotu i motocykla.

Byliśmy mile zaskoczeni tym faktem tym bardziej, że w północnych Włoszech zapłaciliśmy 27 euro ;) To i tak był "tani" kemping bo sąsiednie śpiewały po 40-45 euro :notworthy: (jezioro Garda)

Pozdro

Owszem, Włochy były strasznie drogie. Za namiot, dwie osoby i dwa motocykle zapłaciliśmy pod Genuą na kempingu "Caravan" 39 jurków. Za jakieś liche miejsce na przeludnionym polu, na podłożu z ubitego żwiru (zapomnij o wbiciu śledzia). Prysznic zimny gratis, ciepły płatny. Wyjście na śmierdzącą rybami, kamienistą plażę przez bramki uruchamiane chipem... Masakra. Nie lubię Włochów :). Nawet ludzie tam jeżdżą gorzej niż w Warszawce :). Przy mnie skutery wyprzedzały na czwartego :).

Super zdjęcia i zajebiste opisy :biggrin: .

A co do cen we Włoszech to potwierdzam. W lipcy byliśmy tam i płaciliśmy w granicach 25-30 Euro za motocykl, namiot i dwie osoby. Ceny masakryczne, w porównaniu np. do Austrii gdzie zapłaciliśmy 17 Euro za to samo. :icon_razz: .