granat Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 znajdz czas na zimowy bajzel w łodzi tam trafisz, a mało tego to jeszcze go + - sprawdzisz dokupisz czesci i flakona z kolegami pociagniesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zgadza się. Jak wiadomo" widziały gały co brały". Myślę jeszcze wyskoczyć na motobazar do Poznania mam bliżej. Słyszałem, że jest skromniejszy od Łodzi ale może coś się ciekawego trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 wiadomo sa zapalency :wink: którzy emami jezdza po całym swiecie, tez mozna, poznałem osobiscie takiego goscia masakratora(chwała mu na wieki) hehe Czyżby to ten sam koleś co walną za*eb... traske do Moskwy i wracjac zajechał na wrześnoiwy MWB w Łodzi emę?? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Macie samozaparcie, jak złożysz i będzie jeździł to stawiam skrzynkę wódki. :buttrock:A czemu miał by nie jeździć :biggrin: :icon_mrgreen: Z tego co pamiętam, to motocykle (w tym również Junak) były tworzone z myślą o "samobieżności". Co do MWB w Łodzi:Ten styczniowy jest najmniej ciekawy - no chyba, że chcesz sobie kupić jakiś ciuch. Jeśli chodzi o ilość części do weteranów jest wtedy kiszka. Mimo to czasem uda wyrwać się ciekawe eksponaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Trzymam za słowo z tą skrzynką. Sezon zimowy to i pewnie ludzi malo na bazarku. Trzeba poczekać na wiosenne porządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hehe Czyżby to ten sam koleś co walną za*eb... traske do Moskwy i wracjac zajechał na wrześnoiwy MWB w Łodzi emę?? :icon_idea:Dokładnie ten sam:-) koles legenda, kiedys pojechał WFM na Gibraltar:-) ma fantazje chłop, i o to chyba w zyciu chodzi:-) A co do bazarku to mozna sie zdziwic ile kudzisków przyjezdza, smiem twierdzic ze coraz wiecej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Nie no bez jaj WFMką do Hiszpanii?? :icon_mrgreen: Najlepsze to było jak rozłożył na ziemi mape z zaznaczoną trasą. Tak i może jeszcze mineliśmy się koło tego gościa?A to słąwetna emahttp://img368.imageshack.us/my.php?image=img3717on6.jpg Edytowane 31 Października 2008 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Heh. Takich kozaków jest więcej. W ŚM były kiedyś artykuły o gościu który pojechałem Rometem na Kaukaz, inny ziomek Jawą 250 też gdzieś w tamte okolice a jakiś dziadek z żoną w latach 60 lub 70-tych WFM 125 w Alpy pojechał. :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nie no bez jaj WFMką do Hiszpanii?? :) Najlepsze to było jak rozłożył na ziemi mape z zaznaczoną trasą. Tak i może jeszcze mineliśmy się koło tego gościa?A to słąwetna emahttp://img368.imageshack.us/my.php?image=img3717on6.jpgnapewno sie minelismy bo w tle jest moje stoisko i moje spodnie:-) A to ten kozak, sooory za ostrosc ale od rana delektowalismy sie cytrynówka:-)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fe3c0a287d25252.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No to faktycznie niechcący widzieliśmy się :biggrin: . Na drugi raz ja stoje koło BMW Sahary z Gdańska i na przeciwko gumek z Torunia. Dosłownie za Twoimi plecami. We Wrześniu mieliśmy na lawecie 3 ruski i trochę części.A Junaka warto kupić :( , bo... bo tak.Żeby nie było że odchodzimy od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Hehehe, kupowałem u was klamoty do mojego gurala, kojarze:-)to nastepnym razem robimy flakon:-) acha, naprawde warto kupic junaka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 acha, naprawde warto kupic junaka:-) Uzasadnij. :biggrin: Przeca to ani dzwięku nie ma, ani wyglądu, ani nawet markowe nie jest. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No ze kupa jest to kazdy wie, ale NASZA kupa, i jeszcze pokazemy na co nas stac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Uzasadnij. :) Przeca to ani dzwięku nie ma, ani wyglądu, ani nawet markowe nie jest. :biggrin: Polecam lekturę, jeśli pamięć zbyt krótka:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=105042Tym sposobem ta dyskusja może trwać bez końca. Junak kupiony - czyli merfi został przekonany.Kolejny sukces - kolejny zarażony. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Przeciez tu nie chodzi o jakies wnioski, tylko zeby było duzo iskier:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi