k_u_b_a Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Panowie tak sie wcialem w temat pare postow wczesniej ,ale rozumiem ze moge sie z Wami zabrac ? Przelotowka bez znaczenia, w sumie naked ale roznie to sie jezdzi :icon_mrgreen: Napiszcie skad wyruszacie? Mieszkam na Kabatach wiec moze ktos stad becie lecial ??pzdr Stary, jakbyśmy chcieli wyskoczyć w określonej grupie to tego tematu tu by nie było :icon_twisted: Dobrze rozumiesz:) http://mapy.google.pl/maps?f=d&saddr=Przyc...584&ie=UTF8&z=7link do opcji najprostszej i najkrótszej. 500 km niech se kazdy policzy ile tam mu wachy spali moto x ~4,4obiad ze 30 + 30 na wejscia moja opcja kosztuje 210 można poleciec powrotem przez Nałęczów (tylko błagam nie przez Kazimierz) ale to już sie robi prawie 600km a to jak na 1 dzien + zwiedzanie chyba za duzo Edytowane 4 Września 2008 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No i super, aha jakby było więcej czasu to moglibyśmy wpaść do Stalowej Woli na Pizze do Rafała z EKG :icon_mrgreen: A jak nie to dołączy do nas w Sandomierzu :crossy: 8:00 pasuje ..... i tak w Sobote żona baluje a ja Niańką jestem :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Mieszkam na Kabatach wiec moze ktos stad becie lecial ??Ja bede wyruszal z tych okolic. Daj znac na PM to sie zgadamy :icon_mrgreen: Edytowane 4 Września 2008 przez IT_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 jesli plany nie zostaną zweryfikowane to z chęcia się przyłączę i polatam w grupie Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam Jeszce z Wami nie jeżdziłem, więc może bedzie mój pierwszy raz:) pozdrawiam jedzie ktoś od Trasy E7 (Łomianki) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Czy ktos wie w jakim stanie jest droga w opcji ktora podal kuba??Korci mnie zeby sie wybrac i jesli nic nie stanie na przeszkodzie to jade z wami:DDaroo jesli sie zdecyduje na wyjazd, mozemy sie ustawic na alejach jeroz. i dalej smignac razem, bo pewnie bedziesz jechach trasa torunska. Jak cos to priv ewent gadu;-) Edytowane 5 Września 2008 przez gradozx6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ostanio leciałem przez Konstancin, Kozienice do Puław, droga w lepszym stanie niż ta po drugiej stronie Wisły, są miejsca gdzie troszke nierówno ale tak to ok :) To co, 8:12 na McShicie a potem 8:37 na Orlenie w Konstancinie? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 poniewaz chetnych jest cale mnostwo, ale niestety nie wszyscy maja do dyspozycji caly dzien, tworzy sie alternatywna grupa. Spotkanie okolo 9, wyjazd na sniadanko i powrot okolo 13-tej. Szczegoly podam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Ja lecę :flesje: gradozx6 możemy razem pojechać. Tylko ja jeszcze przez Bemowo jadę po koleżanke Puente. To gdzie ostatecznie jedziemy? Myślę ze przelotowa 120 jest jak najbardziej dobra. Moja kawa pali wtedy tyle co skuter :wink: To jutro ostatecznie ustalamy co i jak. Marina jedź z nami. Proszę :cool: Edytowane 5 Września 2008 przez bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Czy ktos wie w jakim stanie jest droga w opcji ktora podal kuba?? Ta opcja była tylko dla orientacji kilometrażowej:) polecimy pewnie inaczej, ciekawszą drogą niż E7 Ostanio leciałem przez Konstancin, Kozienice do Puław, droga w lepszym stanie niż ta po drugiej stronie Wisły, są miejsca gdzie troszke nierówno ale tak to ok :) To co, 8:12 na McShicie a potem 8:37 na Orlenie w Konstancinie? :biggrin: miejsca gdzie jest nierówno można objechać ładnym asfaltem i szybkimi łukami Wilanów 8:13 :) A tak na marginesie to prowadzi Janek, to jego temat. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 zazdroszcze ja niestyty nie moge :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Podsumowanie: Wyjazd w Niedziele (07.09): Spotykamy się pod McDonaldem przy Wilanowskiej o godzinie 8.00 wyjazd max 8.14 :biggrin: (wiadomo kawka i w droge), jeśli komuś nie pasuje to druga miejscówka to Orlen w Konstancinie ok. 8:30, jedziemy trasą zaproponowaną przez naszego przewodnika:) KubeTRASA Wycieczki - link Trasa w obie strony to 480km, obstawiam ,że w godzinach 18.00-20.00 będziemy z powrotem - jadąc spokojnie( myślę ,że przelotowa ok.120km/h) i sporo zwiedzając. Jak by ktoś miał jakieś pytania lub miałby się spóźnić to mój tel to: 694-913-913 Okolice naprawdę warte zobaczenia. P.S.Kuba no ja mogę oczywiście prowadzić :notworthy: ,ale zrobimy głosowanie:) jakoś nie mam wątpliwości ,że ciebie wszyscy wybiorą:biggrin: Edytowane 5 Września 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 no i gra :notworthy: wiec do zobaczenia pod makiembede jechal z kolega ITpzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Ciężko będzie wstać o 6 by się wyrobić :) Jak pogoda na jutro? Będziemy się opalać czy raczej moknąć? Do zobaczenia jutro o 8 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Ma byc slonecznie i goraco :) Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi