MariuszJ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nie no Ty mi się popraw!!! :P Piecio gwiazdkową Metaxą chcesz przekupić :D, ja tu piszę o butelce Jacka Danielsa :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 hehehe burbona bym nie dał, rozsmakowałem sie ostatnio ;) gadalismy przeca o tym..........amerykanski najlepszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Pamiętam, pamiętam :) Mam nawet kilka butelek z jakiś tam łapówek na wieczór. Będę myślkał sopie popijając, Zwykły czy ADV :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 HA, i nawet ciekawsze ogłoszenia niż na alledrogo tam są :cool: na aledrogo są od handlarzy, na forumie znajdziesz zajebistą sztukę, ktora raczej nie trafi na allegro bo rozchodzi sie wsród swoichmotocykle pewne i dokladnie opisane, w każdym razie ja tam bym szukał. ooooo tak Gumis, od mnie też..................... z tej skrzynki Metaxy co mi wisisz wyjmij sobie jedną flaszeczke i wypij nasze zdrowie ;) to ja całą skrzynke Metaxy przeje......łem ??? a w co znaczy za co ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 oj gumis, nie badz taki drobiazgowy, kto by takie szczegoly pamietal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A jak pić trza to nie ma komu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot106 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, Jestem umówiony na oglądanie GS1200 z r 2004 na co zwrócić uwagę przy oglądaniu Czy te roczniki miały jakieś poważne usterki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Pompa ABS często się kaszani. Napraw droga i upierdliwa. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Wszystkie polaczenia na wielowypustu poczynajac od sprzegla a konczac na tylnym kole wyrabiaja sie jesli nie sa okrezowo smarowane ( razna 2-3 lata ) i powoduja stuki przy przejsciu z przyspieszania do hamowania, czy odjecia gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot106 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 mam VIN, motor miał akcje serwisową z pompa paliwa ? WB10307B55ZN36487 Marka: BMW Model: R1200GS 1.17 Umówiłem sie na przegląd GS w serwisie BMW ? czy to dobry pomysł ? Jakie macie doświadczenia z ASO BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi