Ania Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak w temacie. Albo do kupienia. Oczywiście dla mojej Suzi :flesje: Nie wiem gdzie powinnam umieścić ten temat więc umieściłam tutaj, jakby co proszę moderatora o przeniesienie w odpowiednie miejsce.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 tylko czy moja Honda będzie chciała. ;) Polubią się. Zawsze we dwoje raźniej spędzać wieczory. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Polubią się. Zawsze we dwoje raźniej spędzać wieczory. :) He he. Coś w tym jest pewnie. Będą sobie szeptać o pokonanych danego dnia trasach ;) YUBY jak możesz to odezwij się do mnie na PW chętnie dogadam szczegóły, bo chciałabym od przyszłego tygodnia móc ją stawiać gdzieś pod dachem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 To może być początek pięknej znajomości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 To może być początek pięknej znajomości :icon_mrgreen: Byle by za blisko się nie zaznajamiały, bo się poniszczą ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Byle by za blisko się nie zaznajamiały, bo się poniszczą ;p A kto mowi o motocyklach !!!! :D :icon_mrgreen: Hondzia i Suzia to skosnookie laski, wiec sie dogadaja ... :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 a majkel znowu o Hentai...:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Hentai...:wink: Czy Ty mnie obrazasz ??? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A kto mowi o motocyklach !!!! :eek: :icon_mrgreen: Hondzia i Suzia to skosnookie laski, wiec sie dogadaja ... :crossy: Ja mowie o motocyklach :bigrazz: (moze to przez blond wlosy... :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Dalej szukam garażu jakby ktoś się miał jakieś informacje to bardzo proszę o kontakt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dalej szukam garażu jakby ktoś się miał jakieś informacje to bardzo proszę o kontakt.PozdrawiamI ja! I ja!... tez szukam! Rejon pasi! Zawsze to byłby podział na dwa :) - jeśli Ci to nie przeszkadza... oczywiście :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 I ja! I ja!... tez szukam! Rejon pasi! Zawsze to byłby podział na dwa :icon_razz: - jeśli Ci to nie przeszkadza... oczywiście :icon_mrgreen:Jak najbardziej pasuje. Na razie kolega Yuby pomaga mi coś znaleźć, więc jak będę miała jakieś info to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 O! To może kolega Yuby znowu pokaże się "na rybce" to pogadamy?No i oczywiście zapraszam w najbliższą środę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) A co? Już razem z Anią parkujesz w tym samym serwisie?:buttrock: To rozumiem już że rybka bez szans :biggrin: :crossy: Pees. Pewnie śróbki pasują z Twojego do jej? :bigrazz: Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie pokaże się bo moto w serwisie. Chyba że PKS-em :crossy:Jeszcze Cię może któraś z Amazonek wziąć na plecak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi