Skocz do zawartości

motocyklem przez USA

Fosfoor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

takie ceny to rozbój w biały dzień - z przelotem wychodzi 2 tys zł na dzień! czyste szaleństwo, ale najwyraźniej są nadziani frajerzy gotowi tyle zapłacić aby mieć wszystko pod nosem i dupą włącznie z autem serwisowym na wszelki wypadek

jak dla mnie taka wyprawa ma sens jako włóczęga po bezkresie US, a można to zrobic za połowę tej kasy i to z pasażerką

Tutaj macie trochę info-harry

ciekawe ceny mamy w porównaniu do angoli, moze inny program????

oczywiście teeeeeeż bym chciał..

• 4 tygodnie później...

Sądze że wykazując w Ambasadzie USA że masz taką wycieczke zarezerwowaną itd. nie odmówią wizy.

Potwierdzam. Właśnie wróciłem z ambasady z wizą turystyczną na 10 lat. Miałem wydrukowany plan podróży, rezerwacje motocykli, zresztą wszyscy w ambasadzie na hasło Route 66 uśmiechali się szeroko i życzyli udanej podróży :notworthy:

Potwierdzam. Właśnie wróciłem z ambasady z wizą turystyczną na 10 lat. Miałem wydrukowany plan podróży, rezerwacje motocykli, zresztą wszyscy w ambasadzie na hasło Route 66 uśmiechali się szeroko i życzyli udanej podróży :)

To znaczy ze niedlugo bedziemy czytac kolejna relacje z Route 66? :) Zdradzisz juz jakies szczegoly? Terminy? Jak i gdzie rezerwowales moto?

I koniecznie daj znac jak znajdziesz kolege Fosfoora :)

To znaczy ze niedlugo bedziemy czytac kolejna relacje z Route 66? :flesje: Zdradzisz juz jakies szczegoly? Terminy? Jak i gdzie rezerwowales moto?

I koniecznie daj znac jak znajdziesz kolege Fosfoora :notworthy:

Nio, nie daj się prosić... :)

To znaczy ze niedlugo bedziemy czytac kolejna relacje z Route 66? :flesje: Zdradzisz juz jakies szczegoly? Terminy? Jak i gdzie rezerwowales moto?

I koniecznie daj znac jak znajdziesz kolege Fosfoora :)

Wyczaiłem temat na stronce Desmomaniaków :

http://www.docpoland.com/node/1662

Potem kontakt tel, wniosek wizowy, dziś odbiór.

Termin 28.04-14.05.2009, trasa Chicago-LA. Będą foty i będzie film z tego :notworthy:

Motocykle, motele, przelot rezerwowali organizatorzy. Ja mam "tylko" zapłacić, wybrać motonga i zrobić to, co chciałem od dwudziestu lat :)

Nio, nie daj się prosić... :buttrock:

To nie tak, jeszcze nie ochłonąłem...

Chyba za dużo się naczytałem o problemach w ambasadzie, skończyło się na tym, że z miłym panem amerykańcem rozmawialiśmy o motocyklach :crossy:

Termin 28.04-14.05.2009, trasa Chicago-LA. Będą foty i będzie film z tego :)

Motocykle, motele, przelot rezerwowali organizatorzy. Ja mam "tylko" zapłacić, wybrać motonga i zrobić to, co chciałem od dwudziestu lat :)

Skoro Ty od dwudziestu ............ to ja od 30 !!!

Mawa facka, co za szczesciarz :notworthy: :buttrock:

ISRA: 27062
SREU: 614

Jeszcze wcześniej nawet. Pamiętam, jak na nocniku siedziałeś w pozycji "na Jezusa" :icon_mrgreen:

Tobie widze juz wizja smigania Harym po route 66 juz sie na pamiec rzucila :banghead:

To ja jestem starszy to jak mozesz pamietac ten nocnik ??? :lalag:

Chyba ze Ci sie pomylil z kiblem jak sie haftowalo :notworthy: :biggrin:

ISRA: 27062
SREU: 614

Kolega z naszego klubu był niedawno w stanach.Wprawdzie zdjęć wiele nie zrobił,ale po Route 66 smigał i muzeum HD odwiedził.Motocykla nie wypożyczał tylko sobie kupił,a po wszystkim moto będzie wysłane do Polski. http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl....php?id=stany08 http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...php?id=hdmuzeum . Na miejscu przewodnikiem był koleś który śmiga BMW a nie HD.

Edytowane przez piter 1600

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Witam,

Opcja zakupu moto jest na pewno najlepsza, ale widzę mały problem techniczny: co z rejestracją moto ?

Z tego co wiem, człowiek nie majacy prawa pobytu nie może zarejestrować moto na siebie.

Jest inne wyjście: podpisujesz umowe z EagleRider na zakup ich motocykla na końcu trasy. W takim przypadku wynajmą Ci za $1 dziennie.

Ale jak nie chcę HD, jest kłopot.