dareksv Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 takie ceny to rozbój w biały dzień - z przelotem wychodzi 2 tys zł na dzień! czyste szaleństwo, ale najwyraźniej są nadziani frajerzy gotowi tyle zapłacić aby mieć wszystko pod nosem i dupą włącznie z autem serwisowym na wszelki wypadek jak dla mnie taka wyprawa ma sens jako włóczęga po bezkresie US, a można to zrobic za połowę tej kasy i to z pasażerką Tutaj macie trochę info-harryciekawe ceny mamy w porównaniu do angoli, moze inny program????oczywiście teeeeeeż bym chciał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Faktycznie, cena miażdży.Można sobie porównać: http://www.eaglerider.com/Tours/Guided-Motorcycle-Tours.aspxJest też trochę wypożyczalni - ok. 1100$/mototydzień + osobno kask, ubezpieczenie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Queen Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 i jak tam Stany? czekam na dalsze relacje - albo cos przegapilam albo kontakt z kolega sie urwal.. (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 od 16 września cisza, szkoda bo fajnie chłopak pisał... moze jeszcze sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Szykowal sie do glosowania i pewnie postawil nie na tego co trzeba. ;) Musial sie ewakuowac :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Sądze że wykazując w Ambasadzie USA że masz taką wycieczke zarezerwowaną itd. nie odmówią wizy. Potwierdzam. Właśnie wróciłem z ambasady z wizą turystyczną na 10 lat. Miałem wydrukowany plan podróży, rezerwacje motocykli, zresztą wszyscy w ambasadzie na hasło Route 66 uśmiechali się szeroko i życzyli udanej podróży :notworthy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Queen Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Potwierdzam. Właśnie wróciłem z ambasady z wizą turystyczną na 10 lat. Miałem wydrukowany plan podróży, rezerwacje motocykli, zresztą wszyscy w ambasadzie na hasło Route 66 uśmiechali się szeroko i życzyli udanej podróży :) To znaczy ze niedlugo bedziemy czytac kolejna relacje z Route 66? :) Zdradzisz juz jakies szczegoly? Terminy? Jak i gdzie rezerwowales moto?I koniecznie daj znac jak znajdziesz kolege Fosfoora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 To znaczy ze niedlugo bedziemy czytac kolejna relacje z Route 66? :flesje: Zdradzisz juz jakies szczegoly? Terminy? Jak i gdzie rezerwowales moto?I koniecznie daj znac jak znajdziesz kolege Fosfoora :notworthy:Nio, nie daj się prosić... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 To znaczy ze niedlugo bedziemy czytac kolejna relacje z Route 66? :flesje: Zdradzisz juz jakies szczegoly? Terminy? Jak i gdzie rezerwowales moto?I koniecznie daj znac jak znajdziesz kolege Fosfoora :)Wyczaiłem temat na stronce Desmomaniaków :http://www.docpoland.com/node/1662Potem kontakt tel, wniosek wizowy, dziś odbiór.Termin 28.04-14.05.2009, trasa Chicago-LA. Będą foty i będzie film z tego :notworthy: Motocykle, motele, przelot rezerwowali organizatorzy. Ja mam "tylko" zapłacić, wybrać motonga i zrobić to, co chciałem od dwudziestu lat :) Nio, nie daj się prosić... :buttrock:To nie tak, jeszcze nie ochłonąłem... Chyba za dużo się naczytałem o problemach w ambasadzie, skończyło się na tym, że z miłym panem amerykańcem rozmawialiśmy o motocyklach :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Termin 28.04-14.05.2009, trasa Chicago-LA. Będą foty i będzie film z tego :) Motocykle, motele, przelot rezerwowali organizatorzy. Ja mam "tylko" zapłacić, wybrać motonga i zrobić to, co chciałem od dwudziestu lat :) Skoro Ty od dwudziestu ............ to ja od 30 !!!Mawa facka, co za szczesciarz :notworthy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Skoro Ty od dwudziestu ............ to ja od 30 !!!Jeszcze wcześniej nawet. Pamiętam, jak na nocniku siedziałeś w pozycji "na Jezusa" :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jeszcze wcześniej nawet. Pamiętam, jak na nocniku siedziałeś w pozycji "na Jezusa" :icon_mrgreen: Tobie widze juz wizja smigania Harym po route 66 juz sie na pamiec rzucila :banghead: To ja jestem starszy to jak mozesz pamietac ten nocnik ??? :lalag: Chyba ze Ci sie pomylil z kiblem jak sie haftowalo :notworthy: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Kolega z naszego klubu był niedawno w stanach.Wprawdzie zdjęć wiele nie zrobił,ale po Route 66 smigał i muzeum HD odwiedził.Motocykla nie wypożyczał tylko sobie kupił,a po wszystkim moto będzie wysłane do Polski. http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl....php?id=stany08 http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...php?id=hdmuzeum . Na miejscu przewodnikiem był koleś który śmiga BMW a nie HD. Edytowane 14 Listopada 2008 przez piter 1600 Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam, Opcja zakupu moto jest na pewno najlepsza, ale widzę mały problem techniczny: co z rejestracją moto ? Z tego co wiem, człowiek nie majacy prawa pobytu nie może zarejestrować moto na siebie. Jest inne wyjście: podpisujesz umowe z EagleRider na zakup ich motocykla na końcu trasy. W takim przypadku wynajmą Ci za $1 dziennie. Ale jak nie chcę HD, jest kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ostatnio gdzieś czytałem że ok. 13% wnisków o Wize odrzucają, już nie mówiąc że dużo Polaków wraca z USA do Polski i Europy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi