Jump to content

zlot Borki

Xylena
 Share

Recommended Posts

Chyba wszyscy wiedza a jak nie to 26-28 września w Borkach k/Tomaszowa Mazowieckiego jest zakonczenie sezonu zlot forumowy.Domki rezerwujemy w temacie Borki na forum lub bezposrednio u Joaski. Dla tych co nie wiedza w domku jest dwa pojedyncze i jedno podwójne łózko plus łazienka oczywista. Bar z jedzeniem na miejscu, smazalnia ryb, sklepik no i piekne widoki oraz niezapomniany klimat.

Wieczorem ognicho.

No to tyle ,jakby co -pytać

Edited by Xylena

Wybieram się domek już rezerwowałem choc od Joaśi brak odzewu . Jedzie ze mną Krokodyl,Bumag,Poldek oczywiście Justyn może ktoś jeszcze dołaczy po doswiadczenia kanapa mieści 4 osobby toteż mamy jeszcze miejsca ...... Do wyjazdu kawałek czasu ale ruszymy razem co?

napoje trzeba zabierać ze sobą, jak ktoś jest wybredny... bo w zeszłym roku chyba zabrakło w sklepiku :clap:

A TY tez jedziesz ???

Bedziesz wtedy w kraju ???

Jak tak, to rezerwuje domek caly i ;) :D

ISRA: 27062
SREU: 614

Przypominam chetnym o rezerwowanie domków . Z Radomia do tej pory sa zarezerwowane 2:

1.Xyle ze Szczeniakami i na upartego jedno łózko wolne jak sie upchniemy :biggrin:

2.WRSławek cały domek

cena za dobe to ok. 100zł wiec im wiecej w domku tym taniej i cieplej :biggrin: hardcorowcy moga zabrac spiwory i spac na podłodze za friko :notworthy:

Ja bym chetnie sie zabral , ale prawdopodobnie bede mial zajety weekend :) jezeli bede pracowal w niedziele , to z piatku na sobote moge zostac . Jezeli pracuje w sobote , wtedy nici z wyjazdu .

Ja oczywiscie zaliczam sie do tych z podlogi :buttrock: nizszy poziom ;)

Przypominam chetnym o rezerwowanie domków . Z Radomia do tej pory sa zarezerwowane 2:

1.Xyle ze Szczeniakami i na upartego jedno łózko wolne jak sie upchniemy :D

2.WRSławek cały domek

cena za dobe to ok. 100zł wiec im wiecej w domku tym taniej i cieplej :D hardcorowcy moga zabrac spiwory i spac na podłodze za friko :cool:

Ja z Miklasem też mamy zajęty cały domek... ale łóżek niestety nie mamy wolnych :icon_razz: .

Astarte i Miklas 1 domek

WRSławek 2 domki

Xyle 1domek

Styka 2 domki

Titi 1domek

Titi dopisuje Cie do listy i rezerwuje domek

I bardzo dobrze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: