Xylena Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 (edited) Chyba wszyscy wiedza a jak nie to 26-28 września w Borkach k/Tomaszowa Mazowieckiego jest zakonczenie sezonu zlot forumowy.Domki rezerwujemy w temacie Borki na forum lub bezposrednio u Joaski. Dla tych co nie wiedza w domku jest dwa pojedyncze i jedno podwójne łózko plus łazienka oczywista. Bar z jedzeniem na miejscu, smazalnia ryb, sklepik no i piekne widoki oraz niezapomniany klimat.Wieczorem ognicho.No to tyle ,jakby co -pytać Edited August 18, 2008 by Xylena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wr0na Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 napoje trzeba zabierać ze sobą, jak ktoś jest wybredny... bo w zeszłym roku chyba zabrakło w sklepiku :icon_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRSławek Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Wybieram się domek już rezerwowałem choc od Joaśi brak odzewu . Jedzie ze mną Krokodyl,Bumag,Poldek oczywiście Justyn może ktoś jeszcze dołaczy po doswiadczenia kanapa mieści 4 osobby toteż mamy jeszcze miejsca ...... Do wyjazdu kawałek czasu ale ruszymy razem co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 napoje trzeba zabierać ze sobą, jak ktoś jest wybredny... bo w zeszłym roku chyba zabrakło w sklepiku :clap: A TY tez jedziesz ???Bedziesz wtedy w kraju ???Jak tak, to rezerwuje domek caly i ;) :D Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wr0na Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 niestety.zobowiązania trzymają mnie do 30go. więc w kraju powinienem być koło 1go-2go. mam nadzieję że października. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 No coz ........... to do pazdziernika i wtedy :clap: Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xylena Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 Przypominam chetnym o rezerwowanie domków . Z Radomia do tej pory sa zarezerwowane 2: 1.Xyle ze Szczeniakami i na upartego jedno łózko wolne jak sie upchniemy :biggrin: 2.WRSławek cały domek cena za dobe to ok. 100zł wiec im wiecej w domku tym taniej i cieplej :biggrin: hardcorowcy moga zabrac spiwory i spac na podłodze za friko :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusxmoto Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ja bym chetnie sie zabral , ale prawdopodobnie bede mial zajety weekend :) jezeli bede pracowal w niedziele , to z piatku na sobote moge zostac . Jezeli pracuje w sobote , wtedy nici z wyjazdu .Ja oczywiscie zaliczam sie do tych z podlogi :buttrock: nizszy poziom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astarte Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Przypominam chetnym o rezerwowanie domków . Z Radomia do tej pory sa zarezerwowane 2: 1.Xyle ze Szczeniakami i na upartego jedno łózko wolne jak sie upchniemy :D 2.WRSławek cały domek cena za dobe to ok. 100zł wiec im wiecej w domku tym taniej i cieplej :D hardcorowcy moga zabrac spiwory i spac na podłodze za friko :cool:Ja z Miklasem też mamy zajęty cały domek... ale łóżek niestety nie mamy wolnych :icon_razz: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xylena Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 :) No tak - mam skleroze MIklas i Astarte tez maja domek - :biggrin: wolnych miejsc brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemoXX Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Myślę że ja, może Tomek, pinkey i nitka też się skusimy, ale porozmawiamy jak się spotkamy :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Astarte i Miklas 1 domekWRSławek 2 domkiXyle 1domekStyka 2 domkiTiti 1domekTiti dopisuje Cie do listy i rezerwuje domek I bardzo dobrze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astarte Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Widzę, że ładna ekipa z Radomia pojedzie :crossy: . I bardzo dobrze :buttrock: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xylena Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Tak a "propo temetu widziałam napis "RADOM ZONDZI" i tak bedzie w Borkach :) :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeniak Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Tak a "propo temetu widziałam napis "RADOM ZONDZI" i tak bedzie w Borkach :icon_twisted: :icon_mrgreen:no jak pojedziemy to napewno RADOM ZONDZI tylko Xylowi zamawiamy jakas zbroje czy cos takiego!!! :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts