MotoTroll Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich! Po raz kolejny w Białymstoku zostanie zorganizowana Moto Szkoła Suzuki! Chętnych do wzięcia udziału zapraszam do salonu na ul. Orzechowej 42 lub tez o kontakt telefoniczny nr. 501 612 926Informacje o Moto Szkole Suzuki dostępne są na stronie: http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola PozdrawiamAndrzej Talipski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 sory za oftopa ale mam pytanko ;]mogłbym w takim wieku zapisać sie na jakąś moto szkołe, czy mozna sie zapisywac od 18-lat jak ma sie prawko A ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Kurs pierwszego stopnia w SSMS przeznaczony jest zarówno dla doświadczonych, jak i początkujący motocyklistów. Podstawowym wymogiem uczestnictwa jest posiadanie motocykla marki SUZUKI i oczywiście dokumentu uprawniającego do jego prowadzenia. Więcej informacji na stronie : http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Kto prowadzi zajęcia? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zajęcia prowadzi Marek Kawecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zajęcia prowadzi Marek Kawecki. Cierpliwy, spokojny, dobrze tłumaczy. Nawet blondynka jest w stanie zrozumieć :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Cierpliwy, spokojny, dobrze tłumaczy. Nawet blondynka jest w stanie zrozumieć :wink:Hamuje czterema palcami i opiera się na kierownicy podczas hamowania... :icon_twisted: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 uczestniczyl ktos w poprzednich latach ? warto ? ktos z forum sie wybiera ? :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 znajoma uczestniczyła i narzekała, zaraz wrzucę info o szkoleniu w CSP w Legionowie, byłem ze znajomymi w tamtym roku i szczerze polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cori Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Rusza kolejna edycja Suzuki Shell moto szkoła http://www.suzuki-moto.pl/index.php?id=news&y=2012&news=sms2012 Kto sie wybiera ,kto był jakie wrażenia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) zaraz wrzucę info o szkoleniu w CSP w Legionowie, byłem ze znajomymi w tamtym roku i szczerze polecam :) Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa. Edytowane 28 Marca 2012 przez fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja byłam na takim szkoleniu, jak się jeszcze odbywało w Modlinie i prowadzili go wtedy bracia Stuszewscy. I mi - świeżo upieczonej posiadaczce motocykla - dał bardzo dużo. Słuszność ich teorii mogłam ocenić dopiero po czasie jak poczytałam forum :P Na szczęście nie odbiegały od ogólnie propagowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa.Ale to policja prowadzi te zajęcia, to czego sie spodziewałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa. Ja pisałem. Wiadomości były z pierwszej ręki, od moich absolwentów którzy nie mogli się nadziwić, co mówi pan aspirant...Ja byłam na takim szkoleniu, jak się jeszcze odbywało w Modlinie i prowadzili go wtedy bracia Stuszewscy. I mi - świeżo upieczonej posiadaczce motocykla - dał bardzo dużo. Słuszność ich teorii mogłam ocenić dopiero po czasie jak poczytałam forum :P Na szczęście nie odbiegały od ogólnie propagowanych.Bracia Stuszewscy mają bardzo dużą wiedzę i praktykę bojową, więc zajęcia z nimi to bardzo wartościowy pomysł - popieram. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi