Jump to content

Suzuki Shell Moto Szkoła

Recommended Posts

Witam Wszystkich!

Po raz kolejny w Białymstoku zostanie zorganizowana Moto Szkoła Suzuki! Chętnych do wzięcia udziału zapraszam do salonu na ul. Orzechowej 42 lub tez o kontakt telefoniczny nr. 501 612 926

Informacje o Moto Szkole Suzuki dostępne są na stronie: http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola

Pozdrawiam

Andrzej Talipski

Kurs pierwszego stopnia w SSMS przeznaczony jest zarówno dla doświadczonych, jak i początkujący motocyklistów. Podstawowym wymogiem uczestnictwa jest posiadanie motocykla marki SUZUKI i oczywiście dokumentu uprawniającego do jego prowadzenia.

Więcej informacji na stronie : http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola

Cierpliwy, spokojny, dobrze tłumaczy. Nawet blondynka jest w stanie zrozumieć :wink:

Hamuje czterema palcami i opiera się na kierownicy podczas hamowania... :icon_twisted:

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

• 3 years later...

uczestniczyl ktos w poprzednich latach ? warto ? ktos z forum sie wybiera ? :)

"Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... "

"...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..."

zaraz wrzucę info o szkoleniu w CSP w Legionowie, byłem ze znajomymi w tamtym roku i szczerze polecam :)

Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa.

Edited by fantom

Ja byłam na takim szkoleniu, jak się jeszcze odbywało w Modlinie i prowadzili go wtedy bracia Stuszewscy. I mi - świeżo upieczonej posiadaczce motocykla - dał bardzo dużo. Słuszność ich teorii mogłam ocenić dopiero po czasie jak poczytałam forum :P Na szczęście nie odbiegały od ogólnie propagowanych.

Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa.

Ale to policja prowadzi te zajęcia, to czego sie spodziewałeś?

24cefcm.jpg

Ja pisałem. Wiadomości były z pierwszej ręki, od moich absolwentów którzy nie mogli się nadziwić, co mówi pan aspirant...

Ja byłam na takim szkoleniu, jak się jeszcze odbywało w Modlinie i prowadzili go wtedy bracia Stuszewscy. I mi - świeżo upieczonej posiadaczce motocykla - dał bardzo dużo. Słuszność ich teorii mogłam ocenić dopiero po czasie jak poczytałam forum :P Na szczęście nie odbiegały od ogólnie propagowanych.

Bracia Stuszewscy mają bardzo dużą wiedzę i praktykę bojową, więc zajęcia z nimi to bardzo wartościowy pomysł - popieram.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus