MotoTroll Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Witam Wszystkich! Po raz kolejny w Białymstoku zostanie zorganizowana Moto Szkoła Suzuki! Chętnych do wzięcia udziału zapraszam do salonu na ul. Orzechowej 42 lub tez o kontakt telefoniczny nr. 501 612 926Informacje o Moto Szkole Suzuki dostępne są na stronie: http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola PozdrawiamAndrzej Talipski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grebur Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 sory za oftopa ale mam pytanko ;]mogłbym w takim wieku zapisać sie na jakąś moto szkołe, czy mozna sie zapisywac od 18-lat jak ma sie prawko A ? Quote To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoTroll Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 Kurs pierwszego stopnia w SSMS przeznaczony jest zarówno dla doświadczonych, jak i początkujący motocyklistów. Podstawowym wymogiem uczestnictwa jest posiadanie motocykla marki SUZUKI i oczywiście dokumentu uprawniającego do jego prowadzenia. Więcej informacji na stronie : http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Kulik Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Kto prowadzi zajęcia? Quote kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoTroll Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 Zajęcia prowadzi Marek Kawecki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4sta15 Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Zajęcia prowadzi Marek Kawecki. Cierpliwy, spokojny, dobrze tłumaczy. Nawet blondynka jest w stanie zrozumieć :icon_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Kulik Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Cierpliwy, spokojny, dobrze tłumaczy. Nawet blondynka jest w stanie zrozumieć :wink:Hamuje czterema palcami i opiera się na kierownicy podczas hamowania... :icon_twisted: Quote kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlody Q Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 uczestniczyl ktos w poprzednich latach ? warto ? ktos z forum sie wybiera ? :) Quote "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
funky Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 znajoma uczestniczyła i narzekała, zaraz wrzucę info o szkoleniu w CSP w Legionowie, byłem ze znajomymi w tamtym roku i szczerze polecam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cori Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Rusza kolejna edycja Suzuki Shell moto szkoła http://www.suzuki-moto.pl/index.php?id=news&y=2012&news=sms2012 Kto sie wybiera ,kto był jakie wrażenia itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantom Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 (edited) zaraz wrzucę info o szkoleniu w CSP w Legionowie, byłem ze znajomymi w tamtym roku i szczerze polecam :) Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa. Edited March 28, 2012 by fantom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajriszkofi Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Ja byłam na takim szkoleniu, jak się jeszcze odbywało w Modlinie i prowadzili go wtedy bracia Stuszewscy. I mi - świeżo upieczonej posiadaczce motocykla - dał bardzo dużo. Słuszność ich teorii mogłam ocenić dopiero po czasie jak poczytałam forum :P Na szczęście nie odbiegały od ogólnie propagowanych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kivi Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa.Ale to policja prowadzi te zajęcia, to czego sie spodziewałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Kulik Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Pamiętam jak ktoś pisał tu o uczeniu hamowania ze sztywnymi rękami na kierownicy, więc też lipa. Ja pisałem. Wiadomości były z pierwszej ręki, od moich absolwentów którzy nie mogli się nadziwić, co mówi pan aspirant...Ja byłam na takim szkoleniu, jak się jeszcze odbywało w Modlinie i prowadzili go wtedy bracia Stuszewscy. I mi - świeżo upieczonej posiadaczce motocykla - dał bardzo dużo. Słuszność ich teorii mogłam ocenić dopiero po czasie jak poczytałam forum :P Na szczęście nie odbiegały od ogólnie propagowanych.Bracia Stuszewscy mają bardzo dużą wiedzę i praktykę bojową, więc zajęcia z nimi to bardzo wartościowy pomysł - popieram. Quote kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts