Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Aśka mnie prosiła - zrobię Wam tu rangę i osobny dział na Forum, tylko zbierzcie się do kupy, żeby Asia mogła dostarczyć mi wszystkie niezbędne dane, ikonę itd. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 podziekowac szanownemu adminowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 :buttrock: :biggrin: Wielkie dzieki woowowwowo bedziemy mieli swoje w końcu juz Asi mówie ze ma sie tym zajac ale jazda :flesje: :smile: :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) co do bójek itdw statusie ejst napisane ze osoby lamiace prawo - co za tym idzie czyjąś nietykalnośc cielesna beda mogły byc wywalone ze stowarzyszenia, wystarczy do tego polowa glosow wszystkich czlonkow stowarzyszenia.Jak ktos ma do kogoś jakies sprawy ktorych nie potrafi zalatwic w cywilizowany to zdejmuje koszulke, logo itd i tacy agenci udaja sie w odosobnione miejsce. co do subforum LSM to jezeli admin nie ma nic pzreciwko to mozna na tym subforum dac moderacje jednemu z czlonkow LSM plus oczywiscie moderator głowny ... Edytowane 2 Września 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 siema ja jestem z Felina dałoby rade taką koszulke załatwić ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Września 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 co do subforum LSM to jezeli admin nie ma nic pzreciwko to mozna na tym subforum dac moderacje jednemu z czlonkow LSM Jasne, wybierzcie i dajcie mi znać, kto to ma być. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 siema ja jestem z Felina dałoby rade taką koszulke załatwić ? pzdr po 1 i jedyne to nie sklep z koszulkami czy naszywkami i jesli ktos chce nosic barwy LSM najpierw niech pokarze obecnej grupie ze jest godny posiadac takowe Logo LSM-u to było by na tyle co do pytan o koszulki i prosze bez sensu nie spamowac na ten temat :bigrazz: :crossy: Stowarzyszenie tez ma swoje zasady to było by na Tyle Amen :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Powitać Szanowne Grono LSM! :notworthy: Odebrałam dokumenty z Sądu czyli jesteśmy już oficjalnie wpisani w KRS jako Stowarzyszenie :biggrin: Dzisiaj jeszcze Regon i konto w Banku. I wsio. Dominikowi prześlę Naszą ikonkę oraz listę osób z Grona LSM.Pytanie do WAS--- kto na MODERATORA i jego pomocnika? Tylko sprawna decyzja PLISSSSSSSSS. Temat koszulek:astra115--- ponieważ jest to legalnie działające LUBELSKIE STOWARZYSZENIE MOTOCYKLISTÓW,które ma swoje Logo,dlatego koszulki nie są towarem ogólnodostępnym a otrzymają je osoby należące do Stowarzyszenia. czarek thunder-c --- Powołaliśmy do działania Stowarzyszenie- LSM - jedyne w Lublinie i w swoim rodzaju żeby móc oprócz jazdy pomagać ludziom ( bawić się też rzecz jasna :flesje: ).Ale jako LSM możemy więcej bo sponsorzy, darowizny etc.Zajmiemy się różnymi sprawami.Jednakże wszystko w swoim czasie i po kolei.Jedno jest pewne- ze Stowarzyszeniem różne WAŻNIAKI rozmawiają inaczej niż z pojedynczym motocyklistą,więcej spraw można załatwić i wyegzekwować dla motocyklistów. Do LSM należeć mogą osoby bez względu na płeć,markę moto i staż w chorobie motocyklowej.Statut jest bo bez niego nie byłoby LSM.Reszta wiadomości na temat LSM - jak sobie zechcesz to dostaniesz. No cóż! Chcieliśmy LSM to je mamy :biggrin: AVE MY !!!!! Wszystkie Szczypki Świata łączcie się :biggrin: Niech Szczypki będą z NAMI :biggrin: ( Nie w Grocie Nestle) :icon_razz: buaaaaaaaaa Pozdrawiam --- Joaśka PEES A Ty PREZESIE AFTYSIE integruj się z Nami. Sodówa Ci odbiła do głowy jako SZEFOWI? Naganę dostaniesz i to nie tylko słowną to się opamiętasz :icon_evil: Myślisz ,że masz Immunitet Prezesowski :icon_mrgreen: NEVER!!!!!!!! Wpiernicz i po temacie.Pleps Cię doprowadzi do pionu. Lepiej się zastanów co robisz.NOOOOOOOOOOOOOOOOO :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 /.../Dominikowi prześlę Naszą ikonkę oraz listę osób z Grona LSM.Pytanie do WAS--- kto na MODERATORA i jego pomocnika? Tylko sprawna decyzja PLISSSSSSSSS./.../ jeśli nie będzie chętnych to ja mógłbym się zająć jedną z wspomnianych wyżej funkcji pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Września 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Proszę pamiętać, że moderatorem może zostać osoba, którą choć odrobinę znam. Po drugie wymagany jest staż forumowy, trudno powiedzieć dokładnie jaki, na pewno nie kilkudniowy. Proszę o przyjęcie tych zasad podczas wyboru. Dzięki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ja mogę smiło modować na tymże dziale forum.jestem tu dzien w dzien i sprawy stowarzyszenia nie są mi obce.przebieg na forum jest wymagany..no jakis tam jest i u mnie... ktoś kogo znasz...heh..nikogo z mlodych ze stowarzyszenia pewnie. szostego otwieramy szampana i swietujemy zatwierdzenie istnienia LSMu... a pozniej mozemy wspomoc np. fundacje mam marzenie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 dobra jeżeli chcecie możemy pogadać ja się mogę pokazać np. w sobotę wieczorem mógłbym wpaść jawką bo MZ nie da rady ale zawsze to coś :buttrock: z chęcią bym zapoznał kolegów i koleżanki z forum :] pzdr :biggrin: p.s. jak co to dajcie znać co i jak i o której :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Tutaj szukaj szczegółów drogi kolego :buttrock:http://forum.motocyklistow.pl/Zakonczenie-...08-t104867.htmlnie wiem którędy będziesz jechał, ale ja bede zbierał jakąś grupkę do lotu, na Lotosie w Łucce, w sobotę koło południa, ale jeszcze zadzwonie do Agrama, zapytam jakie oni moją plany ;) Edytowane 3 Września 2008 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) aha dobra dzięki kolego przeczytałem temat może się pojawię na tym zlocie najlepiej MZ ajeżeli nie zdąże zarejestrować to chyba nie dam rady bo jawką to ciut od kijan jest drogi no ale zobaczymy jak nie wpadnę MZ lub Jawka to może przyjadę Transpedem :buttrock: heh pzdr Edytowane 3 Września 2008 przez astra115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ja bym prosił nasz matke przełożona Joaśke o podesłanie mi danych urzędowych stowarzyszenia,REGON, NIP i co tam jeszce jest.Jak bede zamawiał baner to poprosze o wystawienie fakturki na stowarzyszenie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi