Strzelson Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Czołem, ostatnio zrobiłem remont przedniego zacisku, i wymianie wszystkich gum itp chciałem zalać układ płynem, ale po długim czasie odpowietrzania, klamka cały czas jest miękka, i mam wrażenie że tylko pompa mieli płyn przy zbiorniczku, a klocki nawet nie drgnęły w stronę tarczy. Czy coś pominąłem lub co robię źle....Oczywiście czynności odpowietrzające robię zgodnie ze wszelkimi prawidłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 zalej zbiorniczek płynem do pełna , odkręć odpowietrznik , wypij kilka piw (jeśli nie lubisz piwa to obejrzyj odcinek serialu ) grunt żeby minęło ok 40 min i zabierz się za odpowietrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzelson Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 zalej zbiorniczek płynem do pełna , odkręć odpowietrznik , wypij kilka piw (jeśli nie lubisz piwa to obejrzyj odcinek serialu ) grunt żeby minęło ok 40 min i zabierz się za odpowietrzanieLubię piwo :) Tego nie próbowałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi