Skocz do zawartości

Spotkanie Viragowców Kletno

marcysiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z wczesniejszymi zapowiedziami w dniach 12-14.09.2008r w lokalu Baikers Choice w Kletnie planowane jest kolejne spotkanie miłośników Virago. Dla zainteresowanych podaję miejsca noclegowe, prosze o zapisywanie się na listę, noclegi tradycyjnie przeze mnie.

Nie powielać zapisów na innych forach, aby nie było bałaganu i podwójego zapisywania sie pod innymi nickami.

Chata Janowa:- już praktycznie zajęta

Nad Garażem: - 10 miejsc, też chyba już zajęte przez stała ekipę, proszę o potwierdzenie

Sołtysowa- 4 miejsca,

krasnalx2, cezesekx2

Sądejówka: ok. 35 miejsc, 25 zł ze śniadaniem,

JareG x12

Śnieznik: - na chwilę obecną ok. 70 miejsc, 35 zł ze śniadaniem

Była Chata Wiedzina: (jest już nowy właściciel, najwyższy standard, sauna, bilard apartamenty), 15 miejsc, cena po targach 50 zeta od osoby

Zosia x2

Tradycyjnie Buber & Piaffe, Śnieżnik, dwójeczka (bez sternika....) :icon_mrgreen:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Przypominam się ponownie i o ile można to gdzieś przy dziewczynach, a jak nie to wezmę namiot i już...

Marcyś zrób coś, ja chcę przyjechać - pozdro i szerokości...

Przypominam się ponownie i o ile można to gdzieś przy dziewczynach, a jak nie to wezmę namiot i już...

Marcyś zrób coś, ja chcę przyjechać - pozdro i szerokości...

Może ktoś jedzie sam i mógłby po drodze zabrać plecak z woj. lubuskiego - może być z Zielonej Góry lub z Sulechowa. A jeśli jedzie ktoś z Krosna Odrzańskiego to nawet po drodze z miejscowości Brody?

Dzięki za odpowiedzi... można na PW... będę wdzięczna i zobowiązana, dołożę się do paliwa...

witam, EWUNIEK 44 x 1

Jakbyś miała mieć problem z dojazdem z Karpaczewa to daj znać.... wszak jedziemy z lepszą połową w 2 motungi.... Ale nie namawiam, taka luźna propozycja....

Ooops, nie doczytałem powyżej. No to sorki. Cza było w Karpaczu zostać.... :icon_question:

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals