SizeeR Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Hej...Postanowilem zakupic nowki oponki do mojej diablicy ;)Mozecie mi polecic jakis konkretny model oponki? Bardzo bym chcial oponki z typowo szosowym bieznikiem.Przegladalem oferty Kemotu i Wilmatu ale tam sa tylko modele opon, zero zdjec, po ktorych bym sobie rozpatrzyl rzezbe bieznika :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 W Kemocie chyba zdjecia są ;) A najbardziej popularne to Haidenau(cholera jak się to pisze :lol: :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 temat o oponkach do 251 juz był. Ja do swojej MZ zafundowałem opny DURO nawet się sprawdziły, Znajć stary temat o oponach i tam sie więcej dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 http://www.motorad.pl/ - jest cennik, są zdjęcia. A ja jeżdzę na heidenau'ach. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Na tylnim kole mam chyba tę opone http://www.motorad.pl/szk36.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja w swojej ECI 251 mam nówki z Wilmatu przod heidenau K39, a tył K36. Czyli takie jak fabryczne. Pieknie trzymaja i na suchym i na mokrym. Jesli nie smigasz na kolanie, to Ci wystarczą Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi