kiwczak Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam jestem nowy,mam takie pytanie dotyczące tego czy szło by jakoś dorobić obrotomierz w tym motorze.. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 wpisz sobie w google "obrotomierz 6v". Ludzie tam dziwne rzeczy wypisuja, ale moze uda sie cos zmajstrowac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwczak Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 czytałem tam i takie durnoty piszą ze nie wiadomo oco chodzi... nie wie ktos z czego by np szło przełozyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Musisz miec dekiel od CZ 350 w wersji z obrotomierzem do tego nakretke inna na wał, nastepnie przydały by sie zegary od takiej własnie Cz i sam obrotomierz;) Chyba tyle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Z obrotomierzem to chyba byla JAWA a nie CZ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 w Cz też były;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiczek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 a dekiel od jawy tez bedzie pasowac do cz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Musisz miec dekiel od CZ 350 w wersji z obrotomierzem do tego nakretke inna na wał, nastepnie przydały by sie zegary od takiej własnie Cz i sam obrotomierz;) Chyba tyle :bigrazz:Halo halo..................Jeden bajer - dekiel od 350-ki nie podejdzie do 175 (niestety - inna wielkośc i kształt. Pokrywa od 175 jest lekko zaokraglona w górnej części - natomiast 350-ka ma praktycznie prostokątny dekiel);Pozostaje wersja "elektroniczna".........Ps;Gwoli ścisłości - faktycznie była wersja CZ 350 z 12V instalacją i obrotomierzem..........jednak od 175-ki znacząco się różni...... Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 niewiedziałem mysałem ze kapy boczne sie nie różnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiczek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 to w końcu da się dorobić obrotomierz w jawa cz 175 czy nie?? bo już sam nie wiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Da sie, w prosty sposob zamontowac obrotomierz elektroniczny, z mechanicznym jest sporo zabiegow i domowymi srodkami bedzie to bardzo trudne i pracochlonne, jak dla mnie kompletnie nie oplacalne ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi