Artur Kondratiuk Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Panowie mam takie pytanie, jeżdżę ponad 3 lata no crossie 125 4t , i chce się przesiąść na coś większego crossa jaką mam pojemność wybrać i też nie chce dużo wydawać na remonty dlatego zastanawiam się nad 2t 125 albo 250 albo 250 4t co wybrać ? Mam doświadczenie na moto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaKAdu Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Co się dzieje jeśli nie ma kompresji w kick starterze ? Jakiś dobry układ wydechowy (dyfuzor + tłumik) narazie myślałem nad hgs może ktoś coś doradzi ? Edytowane 9 Czerwca 2020 przez KaKAdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaKAdu Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Doradzi ktoś jeszcze jakieś klocki hamulcowe? Jakie uszczelki i olej kupić do lagów? Widziałem zestaw dla roczników 96-00 uszczelki + olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakmor Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Siemaha, Od niedawna jestem nowym oblataczem YZ125. Na dzień dobry muszę wymienić tarczę i klocki przód. Co polecacie ?? Czy konieczna jest tarcza pływająca czy zastosować stałą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubkas Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Część mam problem z gaźnikiem w mojej yamaszce gniazdo zaworu iglicowego jest już strasznie wytarte i przelewa, ponoć ta część jest nie wymienna w keihinach tak mi powiedzieli w serwisie KTM, mi udało się to wyciągnąć, niestety dość inwazyjną metodą. Nie bardzo wiem jak teraz do tego podejść, do yamah z innych roczników są takie zestawy z gniazdem i zaworkiem do mojej nie mogę znaleźć. Może miał ktoś podobny problem. Motor to Yamaha yz 250 2001r a gaźnik keihin pwk38s. Pytanie czy jeśli kupię inny gaźnik np pwk38 będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Jak nie ma to nie ma, tyle. Ten gaźnik dlatego ma takie oznaczenie aby można było go zidentyfikować. Jeśli kupisz inny to będziesz moze musiał dysze zmienic z tego co masz i na pewno ustawic jednak to będzie taki sam gaźnik. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi