Gość teczixx Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Co wybrac?? a moze cos innego lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Carbone Lorraine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 mam carbon loraine od 2 sezonów, nie niszczą tarcz w sumie to nawet sie za mocno nie zużywają no i ładnie hamują :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja stosuje nissiny, ale na amerykanskim forum vfr ludzie polecają ebc hh i uważają je za bardzo dobre hamowacze :icon_rolleyes: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Jeżdżę i zakładałem na oba rodzaje, w porównaniu do normalnych klocków jest bardzo duża różnica, między nimi już bardziej subtelnie -zależy od moto ale do normalnego użytku i jedne i drugie będą dobre, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A jak z Ferodo ST, sa porównywalne do tamtych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudinii Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ja mam z kolei inny wybór:EBC kontra Gold FrenProszę o wartką opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A jak z Ferodo ST, sa porównywalne do tamtych? Ja zmieniałem fabryczne heble Nissina na właśnie Ferodo i niestety nie jestem zadowolony. Wybierałem kierując się marką i bardzo wyraźnie czuję różnicę w efektywności :lalag: Oczywiście na dość duży in minus. Ogólnie ja już Ferodo nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 EBC HH na mokrym wydawały się w R1100GS tępe podczas gdy CL w mojej AT robiły bardzo dobrze. Testowane w Alpach. Jeśli cena podobna to ja bym brał CL. GoldFren lepszy od najsłabszych czarnych EBC, ale w porównaniu do CL ujnia jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi