rawdan13 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witam chcę założyć do swojego Raidera sakwy boczne mam ten prosty stelaż bez dolnej podpory może ktoś pomoże nie wiem jakie sakwy będą pasowały chciałby żeby były pojemne dziękuję z góry za pomoc pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryoosh71 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Koledzy czy problem 3 biegu dotyczy tylko rocznika 2008 czy też wcześniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infimiti Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 jak mi wiadomo to wcześniejszych roczników nie ma Raider robiony jest od 2008 podobno w roczniku 2009 tych problemów już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek B Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Uszanowanie składam wszystkim, i mam zarazem wielką prośbę. Otóż proszę o podpowiedż w rozwiązaniu problemu. Temat tyczy się sprzęgła w Raiderze 2009 . Po zimie zapowietrzyło się . Wymieniono płyn , zestaw naprawczy pompy sprzęgła , odpowietrzony i wyczyszczony , przesmarowany wysprzęglik i w dniu naprawy było w miarę dobrze. Po dwóch dniach wyciągam sprzęta i dalej brak sprzęgła. Podpowiedzcie proszę ,czy mam rację myśląc , że już tylko samo sprzęgło zostało , aby je wymienić? Czy jednak jest jakiś "myk". Będę wdzięczny za wszystkie wypowiedzi. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Krzysiek B napisał: Uszanowanie składam wszystkim, i mam zarazem wielką prośbę. Otóż proszę o podpowiedż w rozwiązaniu problemu. Temat tyczy się sprzęgła w Raiderze 2009 . Po zimie zapowietrzyło się . Wymieniono płyn , zestaw naprawczy pompy sprzęgła , odpowietrzony i wyczyszczony , przesmarowany wysprzęglik i w dniu naprawy było w miarę dobrze. Po dwóch dniach wyciągam sprzęta i dalej brak sprzęgła. Podpowiedzcie proszę ,czy mam rację myśląc , że już tylko samo sprzęgło zostało , aby je wymienić? Czy jednak jest jakiś "myk". Będę wdzięczny za wszystkie wypowiedzi. Pozdrawiam Krzysiek W dwa dni sprzęgło Ci nie zdechnie, nadal masz jakiś bałagan w hydraulice. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infimiti Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam Mam pytanie na temat sprzęgła pod pompą sprzęgła znajduje się guziczek do czego on służy i czy klamka powinna go zamykać i otwierać? w moim przypadku go nie zamyka mam zmienione na kuryakin być może oryginalna by go zamykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infimiti Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 witam jak tu ktoś jeszcze zagląda to mam prośbę jak redukuje biegi to gaśnie silnik muszę przygazować by nie gasł na postoju na wolnych chodzi normalnie jaka może być przyczyna ? gdzie się reguluje wolne obroty ? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infimiti Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 sprawdziłem diagnostykę i miałem 4 błędy 13 czujnik ciśnienia dolotowego powietrza 14 czujnik ciśnienia powietrza dolotowego 20 czujnik ciśnienia powietrza dolotowego lub czujnik ciśnienia atmosferycznego 25 czujnik ciśnienia wlotu powietrza Skasowałem błędy ale nic to nie dało raz odpala i chodzi raz kuleje przerywa i gaśnie,zapala się check engin i w diagnostyce wyświetla błąd 20 w diagnostyce jest d 03 różnice ciśnienia (ciśnienie atmosferyczne i ssania ) i odpalam silnik żeby sprawdzić te różnice to po chwili gaśnie,zapala się check engin i wyświetla błąd Er_1 Gdzie te czujniki się znajdują ? i jak je sprawdzić? Trzeba zdjąć zbiornik ,żeby się do nich dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasa 73 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Witam Jakie kupiś żarówki do raidera do kierunków białe klosze przód żeby świeciły na biało a w momencie włączenia kierunku biała gasła i mrugała pomarańczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi