Yurek58 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A co z moto przy kolizji? Jakieś szkody? Położyłeś się? Pozdrawiam.LWG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No to nie sam się położyłem w tej rodzinie. Ja tam trochę wyszlifowałem prawy boczek ale nie było tak żle- urwałem prawy podnóżek oraz uszy mocujące go , gmol nowy z nierdzewki też był ładnie wypolerowany a teraz jest jeszcze przytarty ale trzeba przyznać , że zadziałał jak należy , no i oczywiście wydech ale nie zdążyłem go przed upadkiem wymienić bo już drugi był w drodze do mnie , no i nieopatrznie zamówiłem podnóżko - spacerówki które dostałem 2 dni po szlifie . Wszystko już powymieniane , uszy napawane moto jeżdzi , tylko odrobinę głośno bo Hardkromy naprawdę sygnalizują z daleka , że się zbliżam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Koledzy, dajcie znać na jakim paliwie jeździcie, na 95 czy na 98? Ostatnio na próbę zalałem w BP etylinę 98 i mam wrażenie, że jest moto nieco żwawsze a praca silnika lżejsza, ale być może to tylko autosugestia. Macie w tym względzie jakieś przemyślenia?. Wiem, że producent zaleca w instrukcji 95, ale nie mam pewności czy oktan sprzedawany w naszym kraju jest zgodny z tym co jest napisane na dystrybutorach pomimo tego że tankuję tylko na stacjach znanych marek. Nie jestem jednak pewien, czy hurtownie nie wożą tego samego szmelcu do różnych stacji.Pozdrawiam. Lwg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 autosugestia. po szczegóły odsyłam do działu mechaniki, wątek pojawia się co kilka miesięcy, kwestia była dobrze wyjaśniana. 98 może mieć znaczenie dla nowych, wysokoobrotowych silników, AFAIRjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witajcie, moto juz u mnie,,, chodzi dosłownie petarda,,, zakochałem sie 😎Potrzebuje dorobić boczne mocowanie tablicy, jakieś porady czyli wymiary, do czego zamocować itd?A moze znacie kogoś sprawdzonego w okolicach Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Gratuluję, wygląda bardzo zawadiacko. Montuj te tablicę (niestety nie mogę Ci w tym względzie pomóc) i ciesz się jazdą!Do zobaczenia w trasie. LWG. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 ,,, no i taki jest 😀 A wydech wymiata na maxa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nie chciałbym za Tobą jeździć. Ale ciesz się tą zabawką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Dalibyśmy radę, moze kiedyś 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Bywam w Poznaniu, w której części miasta mieszkasz? :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Borówiec W Borówcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 O.K. Dzięki. To w prawdzie po przeciwnej stronie Poznania ale w gruncie rzeczy niedaleko.Jeżeli masz jeszcze problemy z naklejkami, to mogę Ci przekazać namiary na kolesia z Nowego Tomyśla, który odtwarzał oryginalny wzór na moim zbiorniku, bo był przytarty z jednej strony i wyszło bardzo dobrze, choć nie było tanio. Efekt możesz obejrzeć na zdjęciach, które umieściłem gdzieś wcześniej na forum przy jednym z postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzieki,,, na ten czas naklejek jednak nie robię, bardziej mi zależy na bocznym mocowaniu tablicy i lusterkach jakiś czarnych pasujących do mojego moto 😀 Rozglądam sie,,, jakieś propozycje? 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dzień dobry. Jestem tu nowy, ale uważnie przeczytałem cały temat, więc ja już trochę o Was wiem ;) no i dziękuję za wszystkie posty. Wcześniej jeździłem Drag Starem 1100 i Midnight Starem 1900. Przymierzałem się teraz do Warriora (nawet tutaj szukałem moto), ale ostatecznie od tygodnia mam Raidera z 2009 roku. Na razie nie pochwalę się jak wygląda, bo już zdążyłem go trochę rozebrać. Niewiele też pojeździłem na razie, bo jeszcze nie jest zarejestrowany, a do "swojego" wydziału komunikacji mam 300 km. Lubię grzebać przy motocyklach i trochę zmieniać. Raider będzie w dwóch jedynie słusznych kolorach ( ;) ) czarny i czarny mat. Taki zwykły bandzior. Teraz mam kierownicę TT, wydechy V&H 2w1, małe gmole i tylną lampę led ze zintegrowanymi kierunkami. Chcę dołożyć pług z siatką (na All znalazłem surowy za 140 zł), ordynarny duży gmol (chyba pazury na to mówią) i bagażnik na błotnik w wersji solo. Do tego jakieś manetki, lusterka, podnóżki. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi lub wskazówki do moich planów zmian albo ma coś z tych rzeczy na półce i chce się ich pozbyć, to chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Cześć. Pochwal się jeszcze w jakiej części Polski można Cię spotkać. Jak chodzi o pługi z All są całkiem OK. Też kupiłem, polakierowałem, wstawiłem czarna siatkę i jest dobrze. Jeżeli chodzi o lusterka, ja pozostawiłem oryginalne, bo ich kształt mi się podoba. Ponadto są duże i dobrze pełnię swoja rolę w przeciwieństwie do wieli akcesoryjnych.Życzę powodzenia w zmaganiach z moto i oby jak najszybciej w drogę. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi