VIT66 Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Własnie przelałem kaske Bede ja + qmpela lub qmpel na Junaczku jeszcze nie wiem kto sie zdecyduje , może oboje :( Jakby co poprosze o jakiś plac dla dziewczyny nie wypada by spała na podłodze, miejsca zajmuje b. mało :evil: 3m cie sie pozdrówka. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 na dzien dzisejszy na konto wplynely mi pieniazki za 8 osob :buttrock: a w pietek jademy zabulic za chatke hmm VIT66 tam sa tylko 4 luzka w tym 2 polaczone , moze byc ciezka sprawa Jesli do piatku niebedzie nastepnej 20 to bieremy 1 hause na 10 ludikow :evil:, o kolejnosci decyduje data wplyniecia gotowki.Lecz 2 domek lub nawed 3 zamowimy , kase odesle lub oddam na miejscu i ew wtedy po doplacie wezmiecie domek na mniejsza ilosc osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Napewno sie jakos ułozymy :buttrock: Damy radę :)Se tak myslę ze przy odrobinie dobrej woli bedzie dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Witek Ty sie tam szykuj na picie :mrgreen: ,a nie na szoferowanie jak ostatnio :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 No nie mam zamiaru nikogo wozic :buttrock: Trza po zimie nadrobic zaległości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Dziś wpłacam :!: Nie wiem jak wy, ale ja spał nie będę :twisted: :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Ja wlasnie wplacilem, mam tylko nadzieje ze nie bedzie w kwietniu juz kur........ tej pierdo............ zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Witam No ja wlasnie musze isc i wplacic,choc tak nie lubie po bankach chodzic,ale chyba na poczcie tez moge wyslac?Ale niema co -wplacac panowie i panie.Trza sie zalapac.No mysle ze pogoda bedzie git i wiekszosc w miare mozliwosci pojawi sie na Swoich maszynach.Oby. PozdrawiamMaciek xj600STYCHY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 na dzien dzisejszy na konto wplynely mi pieniazki za 8 osobJakbys mógł potwierdzić kto - wrzuć jakąś listę, bo nie wiem czy moje doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 nie chce mi sie szukac po postach, wiec podaj moze podaj nr konta i ile trzeba wplacac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Czolem! Jesli wszystko pasuje to wplacajsie kasiure na konto od osoby 23 zl : Piotr RękasowskiING Bank Śląski o/Gliwice ul.Łużycka nr rach. 79 1050 1298 1000 0022 7833 1612Tytul platnoscic: Rybnik ( + ilosc osob + nick )Dopiero te osoby od ktorych dostane przelew beda na liscie:) Daleko szukac nie trzeba. Ale sie ludzie rozleniwili przez ta zime ;).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Witam! Dawno mnie na forum nie było i widzę, że od tego czasu wiele się zmieniło i szczegóły zlotu już ustalone ;) Potwierdzam, że na zlocie się zjawię.Właśnie przelałem pieniążki. PozdrawiamDraco F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Kaska poszła... szykować się na PACYFIKACJE TEJ WIOCHY :!: :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 ja pierdola ale mam zapieprz w tym posr... tygodniu :/Wrzuce liste jakos w sobote jak tylko dychne Typujcie szczesliwca na ktorego zarezerwowac drugi domek :buttrock:Am dzis kase wplacil Cichy osobiscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Kaska poszła... szykować się na PACYFIKACJE TEJ WIOCHY :!: :twisted: ;)bedzie jazda ,osrodek pujdzie z dymem!!! powyrywam guma kostke brukową albo z asfaltu zostanie szuter :mrgreen: :buttrock: na tyle ludzi co sie zapowiada to bedzie conajmniej powtórka wegierskiej goorki ,może jakiś mały kulik?? i i popisy kaskaderów furmankowych?? :twisted: ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi