zbyhu Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Czolem! Wlasnie przelalem kase za siebie :evil:.Bronx, Virus - ja tez studiuje w Gliwicach!!Mozna sie spotkac we trojke :buttrock:. Bronx: gdzie dokladnie jest ten osrodek, bo tego akurat nie znam :oops:?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Bronx' date=' Virus - ja tez studiuje w Gliwicach!![/quote'] a co studiuje?....hehe,kolejny :mrgreen: ludzie miejsce jest super,sam macalem....jak pogoda dopisze to zapowiada sie idealne spotkanie.w tle,drzewka,zalew,AMERYKA normalnie :roll: ale my to sielskie miejsce wyprostujemy.... :twisted: ,bo pedalstwa byc za duzo nie moze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Witam jutro zerkne ile wplat wplynelo :buttrock:Przypominam ze kazda 10 bierze domek na siebie , bedziecie musieli wydelegowac kogos odwaznego co wezmie odpowiedzilonas za ta chalupke :evil: z zrozumialych wzgledow Tuba i ja szykujemy sie do jednego domku ktory jest na nas zarezerwowany :(to tak dla formalnosci :D To jest osrodek elektrowni hmm potwierdziles cene 230 zl ale niekojazysz osrodka :roll: :?: :?: :?: 8O 8O Kiedy nadejdzie ten kwiecien ????? ....... :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 z zrozumialych wzgledow Tuba i ja szykujemy sie do jednego domku ktory jest na nas zarezerwowany :( widze, ze po choprwacji sie wam spodobalo :buttrock: a tak swoja droga jacy burzuje domek na dwoch, a innym to kaza w 10 tam mieszkac :? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Czolem! To jest osrodek elektrowni hmm potwierdziles cene 230 zl ale niekojazysz osrodka :roll: :?: :?: :?: 8O 8O Bo tyle samo jest na Kotwicy' date=' o ktorej dotychczas myslalem :(. A tam domki sa zadziwiajaco podobne. Cztery wersalki na gorze, tez chyba podzielone na dwie sypialnie, na dole "bawialnia" z meblami, lodowka itd. Kibel tez jest, ale nie pamietam czy byl prysznic. No i zadaszone miejsce na grila tez jest :D.Takze, osrodki sa dosyc podobne, choc chyba jednak ten na elektrowni wyglada nieco lepiej (tak wynika z fotek).Dlatego potwierdzilem cene :buttrock:. Nie wiedzialem, ze jednak bedzie inny osrodek niz Kotwica i usilowalem sie dowiedziec czegos o tym wlasnie osrodku... A ze ceny sie pokryly, a fotki male i nieco podobne domki, to myslalem, ze to ten sam osrodek... Bronx' date=' Virus - ja tez studiuje w Gliwicach!![/quote'] a co studiuje?....hehe,kolejny :mrgreen: Studiuje Zarzadzanie i Inzynierie Prodkukcji (w skrocie ZIP - czyli innymi slowy Zabawa i Pijanstwo :twisted: ) na GiGu.Swoja droga juz pol roku wybieram sie do Sasiada na spotkanie akademickiej grupy motocyklistow Cyklop :evil:. Ktos z Was tam byl kiedys?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 jakis ty dowciapny.... :| bys sie lepiej na zlot wpisal o nie dupe mydil.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 "U Sąsiada" :roll: :evil: Najlepsza aula na polibudzie :roll: A jakich wykładowców się tam spotykało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Nio, "U sąsiada" to nawet ja kojarzę ze starych czasów... tak gwoli ścisłości, ile będzie osób na jedno łóżko? Jak dobrze czytam to 2,5? (domek 4 osobowy na 10 chłopa, Jezu...) A propos, cieszę się Bronx że druhny załatwiłeś bo mi negocjacje z żonką odpadają (jak nie chce jechać to trudno) :roll: :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 A propos' date=' cieszę się Bronx że druhny załatwiłeś bo mi negocjacje z żonką odpadają (jak nie chce jechać to trudno) :roll: :buttrock:[/quote']wiesz zawsze możesz sie zadowolić PGR-em ,jest Twój :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Szramer ty nie bądź taki łapczywy i nie podsuwaj nam PGR'a :? :twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Jakby co odstąpię za flaszkę smacznej wódki (sorry PGR, biznes is biznes) :lol: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Ejj chlopaki to nasz kolega a wy go tak z rak do rak? :buttrock: :arrow: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 ło wy qrffy myslicie ze tak tanio sie cenie :?: Bez skrzynki Żywca nie pójde z żadnym na stojaka gdzies w klozecie :( A ja was pie**olę już się z viruskiem moim kofaniutkim na nocke w jego zielonej 4kołowej bestii zgadałem :mrgreen: :buttrock: A wy się tam kopulujcie :evil2: :smile2: :evil: :twisted: DAAAAAAAAAAAMY W PALNIK :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Hm w takim razie to chyba ja tam sam jakos dojade bo nie widze nikogo kto bedzie wolniej jechal mam nadzieje ze trafie hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Hm w takim razie to chyba ja tam sam jakos dojade bo nie widze nikogo kto bedzie wolniej jechal mam nadzieje ze trafie hehe pozdrawiamCo Ty Cichy, jak to Motonite zostawić samego - w potrzebie- spoko chłopie , masz we mnie kompana na "lajtowy" przelocik. Jakby co - wal jak w dym !!!Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi