bronx Opublikowano 30 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 ja pingole scianie drzewa w zykach .... :)A ja caly czas czekam na PW z danymi na kogo mamy wzias domek !!! bo bez tego przeciez niezaplace za noclegi!!!!Z domku nr 3 niech tez ktos sie zoferuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 30 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 domke nr 1 to pgr i rezta :)2 to :bronxvirustubasebacichy andrzejtgtowarzyszka andrzejatgdziolcha tubyaskot6 + towarzyszka domek nr 3brodadraco fisheradam wasik + towarzyszkazbyhukrasnalmimock + towarzyszk SA jeszcze 2 lub 1 miejsce wolne!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Czolem! W tym trzecim domku, lub w ogole na liscie brakuje kolegi Zbyhoo :).Xywki mamy podobne, to moze dlatego przeoczenie :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 30 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 no jak brakuje to mamy juz tylko 1 miejsce wolne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 domek nr 3brodadraco fisheradam wasik + towarzyszkazbyhukrasnalmimock + towarzyszk SA jeszcze 2 lub 1 miejsce wolne!!!!!!! Witam! Do domku nr 3 dopiszcie Netulę :-)Kasa już poszła. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 no jak brakuje to mamy juz tylko 1 miejsce wolne :) hmm tego miejsca juz nie ma....Dzis dostalam smska ze kasa za nie poszla pozdrawiam i do zobaczenia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Spokojnie wezme pile spalinowa ma lepszy klank niz nie jedno moto Piłe spalinową to se możesz wsadzic w dupe (dla przyjemności of korz) :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 no szramer wysłałes PW do bronxa wreszcie?? czy sam mam podac towj adres?? :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 poslij pgr bo szramer zbyt czesto chodzi do dziekana na male z czekolada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 pisałem wcześniej ,ta impreza kosztuje 50 zł za godzine :mrgreen: w ogóle moze młoterator Pipcyk taki odpowiedzialny i ułożony człek weźmie ten zaszczyt na siebie :?: :?: :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 pisałem wcześniej ' date='ta impreza kosztuje 50 zł za godzine :mrgreen: w ogóle moze młoterator Pipcyk taki odpowiedzialny i ułożony człek weźmie ten zaszczyt na siebie :?: :?: :twisted:[/quote'] Ja odpowiedzialny ?? Nie znam bardziej ułożonego człowieka niż Ty Szramer :mrgreen: Nie nie nie jestem godny takiego zaszczytu.Moderator Szramer Szefem domku number ONE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 domek nr 3brodadraco fisheradam wasik + towarzyszkazbyhukrasnalmimock + towarzyszk broda się chyba zaoferuje :) jest i tak na pierwszym miejscu' date=' poza tym jest duży (duży może więcej :D i szybciej sprząta), no i przecież musi mieć jakieś w[b']kupne[/b] na forum :lol:PS. Jakieś dane są potrzebne ?? To w razie czego podrzucę te brody :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Weżmy też i czwarty domek :) , jak naspraszamy dziewuszek z wesela i okolicy, to trza im jakieś lokum zagwarantować. Taki odważny jestem, bo jednak bez żonki jadę , ale może jeszcze jednego easy raidera przyprowadzę.Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 hmm wy mi chyba niedowierzacie ze sie na zlocie zjawie..i powinnam byc dopisana do domku nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam! domek nr 3 broda draco fisher adam wasik + towarzyszka zbyhu krasnal mimock + towarzyszk ZbyhooNetula czyli komplet!jeszcze jeden odważny lub moze odważna :) do wziecia odpowiedzialności za reszte trupy :lol: Kolega BRONX ma awarie komputerowa,pewnie zas grzebal nie tam gdzi mial :D .Poprosil mnie o umieszczenie informacji by juz pieniazkow na jego konto nie wplacac.Reszt ekipy na ewentualny domek 4 prosimy o w miare solidne i szybkie zebranie sie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi