patryk2340 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Panowie, co może być przyczyną strzelania w tłumik przy hamowaniu silnikiem (najczęściej przy wyższych obrotach), no i czy jest to niebezpieczne, czy może nie warto sobie zawracać tym głowy? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Tlumik oryginal czy sportowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wypalone uszczelki kolektora wydechowego na wejsciu w glowice. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 lub zbyt uboga mieszanka Pozdro Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shenron Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 mialem ten problem . na poczatku byl 1 strzal , potem z czasem tych strzalow przy hamowaniu silnikiem mialem coraz wiecej. Okazalo sie ze zasyfione gazniki. po czyszczeniu nie bylo zadnych strzalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dzięki koledzy :icon_eek: Teraz tylko muszę sprawdzić, która z tych rzeczy jest problemem u mnie. Bo myślałem, że mogę z tym jeździć do wiosny (wiadomo, większy przegląd), ale jeśli byłaby to zbyt uboga mieszanka, to lepiej to zrobić odrazu :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi