WojtekBpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ma problem nie mogę wyciągnąć uszczelniacza przy dźwigni zmiany biegów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 a od której strony wkładasz srubokręt od zwenątrz czy od wewnątrz?wyciagaj od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) od zewnątrz bo nie mam silniku rozebranego i jeszcze mam jedno pytanie jak mam wlany o olej 4t do skrzyni to nic sie nie stanie? Edytowane 23 Lipca 2008 przez WojtekBpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 nie chodzi o to,wyciagasz od srodka czy od strony obudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 od strony obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) od strony obudowywyciągaj od strony wewn od strony wałka tam gdzie jest spręzynka... wbij śrubokręt i wydłub zimer :) Edytowane 23 Lipca 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 od strony gdzie przykręca sie dźwignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 od strony gdzie przykręca sie dźwigniemasz to zrobić tak jakbyś przyłożył śrubokręt do wałka i wsunął do do środka zimera od tej strony na której jest sprężynka uszczelniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 dobra dzięki mam jeszcze jedno pytanie w sprawie tego oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 w skrzyni to nie roznica czy 2 t czy 4 ma zapewnic smarowanie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Gdyby nie bylo roznicy to by nie produkowali dwoch roznych olejow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 to dobrze dzięki za pomoc to musze zmienić no to jak jest różnica czy nie To jest ta różnica czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dla skrzyni nie ma żadnej różnicy, dla sprzęgła jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBpl Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 nie mogę wyciągnąć tego simera ta sprężynka mocno go trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Gdyby nie bylo roznicy to by nie produkowali dwoch roznych olejow? a czym się różni skrzynia i mokre sprzęgło w 2t od skrzyni i mokrego sprzęgła w 4t ?? :evil: niczym... różnica jest taka, że olej do 4t ma poszerzone właściwości o możliwość smarowania jeszcze rozrządu i wału korbowego... nie ma co się pierdzielić z szukaniem specjalnego oleju do skrzyni w 2t...-kupujesz olej do 4t z mokrym sprzęgłem i nie ma bata, żeby był niedobry do skrzynki cweitakta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi