zappa Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Można by już powiedzieć - starzy znajomi, to i mnie nie może zabraknąć... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 gdzie ludzie z "rybki" tam i ja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Termin i mnie wstępnie odpowiada :flesje: Czy przewidywana impreza ma charakter jednodniowy czy też klasyczny, czyli w sobotę kiełbasa, piwo a w niedzielę powrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no ja mysle ze dwudniowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 w tym samym czasie 22-23 są szanty w Wieliszewie. Można to jakoś połączyć :icon_biggrin: Istnieje możliwosć zostania pod namiotem i wszystko jest zależne od pogody. W razie czego mogę polecić skromny! ale tani hotel na jedną noc :flesje:Na pewno się wybiorę i połączę te dwie imprezy, które są koło siebie.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 :Kate,ten hotel co w zeszłym roku? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 :Kate,ten hotel co w zeszłym roku? :crossy: dokładnie ten sam :icon_biggrin: czasem nie warto wracać do Wawy, a jak będzie padało to ważne żeby na głowę nie leciało, a perskie dywany są mniej ważne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) rzucam link www.szantywieliszew.pl i mam nadzieję, że do zobaczeniaPonieważ jest jeszcze trochę czasu do weekendu to nie podaję konkretnych ustawień. Trzeba tak to zorganizować, żeby połączyć dwie imoprezy:Nieporęt i Wieliszew.Jak juz będzie wiadomo coś więcej o imprezie w NIeporęcie to łatwiej będzie to pogodzić :bigrazz: Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dobra... to moze jakies szczegoly tej imprezy w Nieporecie?Godzina, miejsce spotkania konkretne, program imprezy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jakieś konkretne informacje? Bo mam wyjechać z warszawy i nie wiem kiedy wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jakieś konkretne informacje? Bo mam wyjechać z warszawy i nie wiem kiedy wracać. Witam wszystkich po długiej nieobecności.Impreza oczywiście się odbywa i bardzo dużo osób będzie ją łączyć z szanty w godzinach nocnych. Jutro zamieszczę plakat informujący o wszystkich szczegółach imprezy, więc teraz nie będę się tu rozpisywał. Do jutra. Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam wszystkich po długiej nieobecności.Impreza oczywiście się odbywa i bardzo dużo osób będzie ją łączyć z szanty w godzinach nocnych. Jutro zamieszczę plakat informujący o wszystkich szczegółach imprezy, więc teraz nie będę się tu rozpisywał. Do jutra. Cielak no to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tu masz, Belgu linka ( nie dziekuj :P ) http://forum.motocyklistow.pl/Szanty-nad-Z...ia-t103801.html Kasia jak co roku trzyma reke na pulsie i wie wszystko o imprezie, wiec do niej wal smialo ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Majkel... to nie jest ta sama impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wiem, ale Kasia wie wszystko na temat imprez w jej okolicy :D :clap: Nieporet, Wieliszew .... jeden czort. I tak nad Zegrzem to jest ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi