GRAND Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dokładnie;]jak można brać ogarem sende??chyba że masz nitro<lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ogarem jak ruszałem to brałem tzr bo była zablokowana i sie bardzo dziwnie (wolno) zbiera a to z rowerem to była przenośnia - "nie chce żeby mnie rower na światłach brał" ostro już wszystko mieszacie :buttrock: to co byście doradzili rx, rs czy sende? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) przenies temat do innego dzialu (sport...) bo motorower wedlug prawa moze jechac 45km/h a nie 100km/h jak ty bys sobie życzył:( P.S coś czuje ze nam forumowy lanser rośnie :buttrock: tak jak mówią koledzy kup R1 to bedziesz "najszypciejszy" :lalag: Edytowane 21 Lipca 2008 przez Sidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 bierz tą sende i koniec ze spamem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 bierz tą sende i koniec ze spamem;] byle nie zablokowaną bo ogarki cie będą brały :bigrazz: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apode Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 byle nie zablokowaną bo ogarki cie będą brały :lalag:Albo rowerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 http://infobot.pl/r/DFV - znalazłem coś takiego (jeśli ten link nie dział tu jest 2 http://www.moto.allegro.pl/item405013640_a...ory_v_max.html) przebieg (koleś mówi "na oko") 31 tyś a na liczniku nie pamięta bo tak jak jest w opisie jest urwana linka :crossy: . nie wiem dlaczego jak on kupił tą apke to nie miała podnóżków dla pasażera :icon_twisted: oceńcie mi go :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Na podstawie nieaktualnego zdjecia raczej ciezko cokolwiek powiedziec. Sprawdzic kompresje, czy prosty nie porysowany i wydaje sie byc ok. Tylko trosze zbic z ceny bo to 10letni pierdzik i na allegro nie raz zdarzaly sie tańsze sztuki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 a iile kosztuje remont kapitalny silnika?? tak około?? i po czym będę wiedział kiedy go będzie trzeba zrobić ?? aa no i kiedy w tym ok. będzie trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 tak około 700zł......zależy jaką wybierzesz korbe, cylinder i tak dalej. Mi tyle wyszło robiąc remont na długojezdny standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 no to opłaca sie kupować? koleś dorabiał podnóżki i 31tyś przebieg http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M887333 znalazłem jeszcze coś takiego ale mój tata jak pojechaliśmy zauważył spaw przy mocowaniu ośki (na widelcu przu śrubie). jeszcze raz pojadę zobaczyć ten moto :icon_biggrin: ale nie wiem dlaczego ale nie wydaje mi sie to na 2005r i 9tyś przebieg ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi