Baron Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam.Potrzebuję sobie kupić jakiś ciekawy kask enduro. Wiem, że jest od groma modeli na rynku i pewnie nie zakładałbym tego tematu gdyby nie jeden warunek, jaki kask musi spełnić. Chcę garnek w jednym kolorze, najlepiej czarny, bez tych wszystkich wzorków, które będą ze mnie robić pokemona. Wygląd jest dla mnie najważniejszy. Oczywiście nie oznacza to, że chcę kupić jakiegoś szaraka za 200 zł. Przeciwnie, proszę tylko o uznane produkty. Do tej pory chorowałem na Uvexa SX-250, ale cena trochę zaporowa. No chyba, że ma ktoś dostęp do egzemplarzy sprzed 2008 roku (wiosną były na allegro za 300 zł mniej).Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVEN Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jeśli chodzi o kask enduro to mnie kręcił model Airoha z .......szybką, która po otwarciu chowała się pod daszek. W ten sposób eliminowałem gogle. Super praktyczne rozwiązanie , ale niestety niezbyt tanie. Koszt ok 600 Plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jeśli chodzi o kask enduro to mnie kręcił model Airoha z .......szybką, która po otwarciu chowała się pod daszek. W ten sposób eliminowałem gogle. Super praktyczne rozwiązanie , ale niestety niezbyt tanie. Koszt ok 600 PlnówMyślałem o nim. Jednakże w pierwszej kolejności wolałbym coś z klasycznego enduro z goglami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jaki rozmiar, będę miał na dniach kilka sztuk kasków enduro hjc i kbc w świetnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jaki rozmiar, będę miał na dniach kilka sztuk kasków enduro hjc i kbc w świetnych cenach.Chciałem za wszelką cenę uniknąć kupowania kasku bez przymiarki. Tak, czy inaczej, rozmiar M lub L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 UVEX SX200 ? Widziałeś ? Ja mam i sobie chwale, za tą kase ile on kosztuje myśle że lepszego nie kupisz. Takie cuś.. http://www.bikepics.com/pictures/1252925/ tylko pewnie jak dla ciebie za dużo grafiki, ale naprawde fajny kask za tą kase. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Też mam uvexa sx200 i jest bardzo dobry jak za tą cene ;)Świetna jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam!Może coś takiego?KLIKCena dobra/znośna.Kolega ma i sobie chwali.Co do przymiarki może w Motosporcie by mieli to cudo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 UVEX SX200 ? Widziałeś ? Ja mam i sobie chwale, za tą kase ile on kosztuje myśle że lepszego nie kupisz. Takie cuś.. http://www.bikepics.com/pictures/1252925/ tylko pewnie jak dla ciebie za dużo grafiki, ale naprawde fajny kask za tą kase.Wolałbym już SX 215, jest dostępny w czarnym macie. Witam!Może coś takiego?KLIKCena dobra/znośna.Kolega ma i sobie chwali.Co do przymiarki może w Motosporcie by mieli to cudo.PozdrawiamTa biała wstawka mi się nie podoba. :icon_biggrin: Póki co zastanawiam się nad HJC CL-X5 i wspomnianym Uvexem SX 215. Ktoś wie czy gdzieś w lubuskim będę mógł te kaski przymierzyć i ewentualnie kupić od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 http://moto.allegro.pl/item392335291_uvex_..._215_sx215.html Brać ten model za taką cenę? Kask spełnia moje wymagania estetyczne, ale czy jest wart uwagi na tle konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 nie powiem ci , ale ja mam kask uvexa za połowe ceny 215-tki i wygonanie jest jak na cene zaj*** także myśle że z wykonaniem tego tez na pewno bedzie dobrze. Najlepiej jakbys go gdizes oblukał najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oddawaj_kredki Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witam, prosiłbym abyście doradzili mi w zakupie kasku offroad.Na oku mam fly kinetic i ls2 mx437, który z nich jest lepszy?A może polecicie coś innego, mniej więcej w tym przedziale cenowym co te dwa kaski :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi