Skocz do zawartości

Suzuki Boulevard B50

CJT7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio oglądałem takiego cruisera i wizualnie mi bardzo leży - nie wiem natomiast nic jaki on jest jeśli chodzi o techinkalię. Czy ktoś z forumowiczów ma/uzywał takiego sprzętu i może się nt temat wypowiedzeć?

hmm... jesteś pewien, że B50..? c50 widzę, m50 też, ale b jakoś nie mogę znaleźć... BTW to jest amerykańska nazwa dla modeli sprzedawanych w europie jako intruder :P

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

hmm... jesteś pewien, że B50..? c50 widzę, m50 też, ale b jakoś nie mogę znaleźć... BTW to jest amerykańska nazwa dla modeli sprzedawanych w europie jako intruder :)

jsz

Sorki masz rację - chodzi o M50 - przepraszam za błąd.

jesli m50 to odpowiednik europejskiej m800 to moge ci powiedziec ze jestem bardzo zadowolony, jest to moj pierwszy motocykl na wtrysku i przyjemne zaskoczenie - jest "rowny" w calym zakresie obrotow, szybko sie nagrzewa co pozwala na w miare szybki wyjazd spod domu, ale rownie szybko sie przegrzewa co owocuje czestym wlaczaniem sie chlodnicy w korkach, poza tym jak to suzuki = slychac zawory.

POLECAM

cos jeszcze? :biggrin:

jesli m50 to odpowiednik europejskiej m800 to moge ci powiedziec ze jestem bardzo zadowolony, jest to moj pierwszy motocykl na wtrysku i przyjemne zaskoczenie - jest "rowny" w calym zakresie obrotow, szybko sie nagrzewa co pozwala na w miare szybki wyjazd spod domu, ale rownie szybko sie przegrzewa co owocuje czestym wlaczaniem sie chlodnicy w korkach, poza tym jak to suzuki = slychac zawory.

POLECAM

cos jeszcze? ;)

A jak wygląda sprawa jazdy w dłuższe trasy załadowanym po brzegi i razem z plecaczkiem?

• 1 miesiąc temu...

Z dodatkowym obciążeniem daje radę, ale to już nie to samo - wyraźnie czuć różnicę w przyspieszeniach.

Dodatkowa uwaga - firmowe "siedzenie" dla pasażera jest niewygodne i twarde. W dłuższych trasach plecaczek na pewno doceni przeróbkę.