VARTAS Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jak można porównać TLR-a i Buse , chyba tylko marką :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil79 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jak można porównać TLR-a i Buse , chyba tylko marką :)No fakt przecież jeden to naczepa samowyładowcza, a drugi kombajn rolniczy ...ehTo już na forum nie można zestawiać 2 motocykli o różnym charakterze??? Jakie konwencje zostały nagięte?Proste pytanie- prosta odpowiedź, nie wiesz to po co zaśmiecasz temat. Inna sprawa.... patrząc na przebieg tematu można zauważyć że najbardziej bulwersują się właściciele Hond.Chłopaki wszyscy jesteśmy motocyklistami i mamy sobie raczej pomagać nie patrząc kto jakim sprzętem jeździ.. Trochę luzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Spuszczam z tonu, bo jednak na FM nie ma większego sensu czegoś komuś tłumaczyć. Za chwilę trafia się drugi z jeszcze innej bajki, który również ma duży problem z rozumieniem tekstu czytanego. Na koniec pozwolę sobie zacytować samego siebie: ehh , milo by bylo cie spotkac w realu . ps. w gizycku niedługo jest zlot. Stawiam ci piwo jak bedziesz miszczu :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 pewnie go nie bedzie:) wiesz te 929 częsciej sie widzi w serwisie...luzz Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) dziękuję wszystkim za odpowiedzi, czy pozytywne czy nie , dziękuję.Co do moto, to podjąłem decyzje, kupuje buse. Co od pana Abg , który mnie zrugał nie znając minie ani trochę, wykazał się wyjątkowo prostackim podejściem, może sie kiedyś spotkamy przy piwie i wyjaśni mi co ma do mojej osoby. :lalag: Jak ktoś pierdoli takie głupoty jak Ty, to wcale nie trzeba znać go osobiście żeby oceniać jego posty. A postów ernesta (fajne imię) to nie ma nawet co komentować. Edytowane 22 Lipca 2008 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 no twój post zGredo:) wniósł najwiecej do tematu:) Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi