sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Niech bedzie o 8 tylko wybierzmy jakies konkretniejsze miejsce spotkania np. na wiertniczej na Orlenie :wink: . Moze pomyslmy gdyby udalo sie zdobyc domek na przenocowanie i powrot w niedziele... :icon_mrgreen: Ja będę śmigał jutro o 8,00, ale czemu przy Wiertniczej, chcesz jechać przez Stanisławów?OK 22,00 bestia ma się odezwać więc jeszcze zobaczymy czy leci. jakby co to też ok 22. 00 się pojawię na fm. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 OK a gdzie jest czołg :wink: pozdrawiam,E' praktycznie zaraz po prawej stronie za rondem w Różanie na drodze na Ostrołękę /nie da się go nie zobaczyć z trasy !/ jakby co to każdy w Różanie zna to miejsce :icon_mrgreen: , to do jutra siema w razie jakby co moja koma 663 257 358 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mi tam wszystko jedno ktoredy wazne zeby dojechac calo :wink: to moze na ostrobramskiej na BP ? Dobra widzimy sie o 22... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam. Jestem na chwile, a zaraz będę cały czas przy kompie. Jadę napewno. Może być 8. Wstanę wcześniej by moto sprawdzić i się spakować. Dzwonił do mnie kolega, który dziś tam pojechał i załatwił mi miejsce do spania, więc zostaję do niedzieli. Jestem z Włoch. To gdzie sie spotykamy? Myślę by jechać tak jak koledzy pisali przez Ostrołkęke. Chyba że koś z Was chce jechać inną drogą to spoko. Dzwoniłem dziś do organizatora, domków nie ma. Jest tylko pole namiotowe. Pozostaje więc dowiedzieć się na miejscu o jakieś spanko w pobliżu. Coś się pogoda psuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam. Jestem na chwile, a zaraz będę cały czas przy kompie. Jadę napewno. Może być 8. Wstanę wcześniej by moto sprawdzić i się spakować. Dzwonił do mnie kolega, który dziś tam pojechał i załatwił mi miejsce do spania, więc zostaję do niedzieli. Jestem z Włoch. To gdzie sie spotykamy? Myślę by jechać tak jak koledzy pisali przez Ostrołkęke. Chyba że koś z Was chce jechać inną drogą to spoko. Dzwoniłem dziś do organizatora, domków nie ma. Jest tylko pole namiotowe. Pozostaje więc dowiedzieć się na miejscu o jakieś spanko w pobliżu. Coś się pogoda psuje :wink: Ok, to już jest nas 2 :icon_mrgreen: , na Ostrołękę przez Wyszków czy Pułtusk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To co ostrobramska stacja BP o 8 ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Spoko. To jest ta obok Polsatu ? Może być Pułtusk. Będę za max 20 minut. Edytowane 25 Lipca 2008 przez bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 a potem jak? na Sulejówek -> Stanisławów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Pojedzmy tak jak inni:Pułtusk - Różan - Ostrołęka - Myszyniec - Rozogi - Stare Kielbonki - Nawiady - Mrągowo - Ryn - Wilkasy - Giżycko. jawohl... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Moc dobrze napisał. Zanotowałem i do jutra koledzy :icon_mrgreen: Niech słońce będzie z nami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Niestety zmiana planow, okazalo sie ze nie mma przegladu i OC tez wyszlo, qarwa w maju, tak wiec szerokosci zycze, tym razem bezemnie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja mimo pogody spróbuję. Może po trasie będzie sucho. A jakie są prognozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 mi by pasowało styknąć się koło zalewu, bedziecie tamtędy jechali? Na Mazurach słoneczko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Sea spotkajmy się w jednym miejscu bo tak to się nie znajdziemy. Mi tez nie podrodze na ostrobramską ale tam dojadę. Jak ktoś chętny to mała zmiana. Spotykamy się nad Zegrzem o 8 przy rondzie łączącym drogi na Legionowo i Nieporęt. Jak ktoś chętny to zapraszam. Tel. do mnie 501-764-623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Hmmm... Pierwsza? :icon_twisted: Melduję przybycie. Zlot był suuuuupeeeeer, zdecydowanie będzie to stała pozycja w moim zlotowym kalndarzyku ;) A kto nie był ten trąba :) A kto był-zdjęcia poproszę!! ;) No i w sumie jakieś 1400km nakręcone od zeszłego łikendu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi